Våra partner

”Ahlberg data startades 2003 och har lång erfarenhet av datarekonstruktion från olika typer av digitala lagringsmedia…”

”Alleato har en egenutvecklad plattform som via gateways tillhandahåller tjänster för slutkunder, fastighetsägare, Landsting…”

”Hjälper sina kunder att välja lämplig leverantör av tjänster för kunder som just blivit anslutna eller funderar på att ansluta sig…”

”Bauhaus -när det måste bli bra! Med varuhus i flertalet större städer är Bauhaus ledande i landet med ”allt under ett tak”…”

”Sveriges mest använda boendeapp för kommunikation i bostadsrättsföreningar och samfälligheter…”

”Botkyrka stadsnät är ett kommunalt bolag som bygger och driver ett robust, pålitligt och framtidssäkert fibernät i kommunen…”

”Brother-koncernen tillverkar skrivare, allt-i-ett-enheter, faxar, märkmaskiner, etikettskrivare, mobila skrivare och skannrar till…”

”Förvaltnings AB Castor har som affärsidé att erbjuda bostadsrättsföreningar ett tryggt och enkelt boende…”

”Com Hem levererar bredband, TV, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Idag är Com Hem en motor i det…”

”Connect-TV levererar TV, Bredband och Telefoni till kunder i Skåne och har kontor i Malmö. Man är en  operatörsneutral TV-operatör…”

”Conrad som startades i Berlin 1923 är idag en av Europas bredaste leverantörer av teknik med smått otroliga 500.000…”

”Contalia är ett familjeföretag i andra generationen med starkt focus på hög servicenivå och flexibla leveranser. Man är en…”

”C-SAM är den lokala leverantören av tv, bredband och telefoni i Södertälje, Järna och Nykvarn. Bolaget grundades 1992…”

”Doro utvecklar telekomprodukter och tjänster som hjälper seniorer att leva ett aktivt och innehållsrikt liv genom att…”

”DPJ tar ett helhetsansvar och inreder kontor och hotell med allt från färgsättning, möblering och teknisk utrustning…”

”Arbetar med måttanpassade och hållbara förvaringslösningar. Visionen är att med smarta förvaringslösningar…”

”Fastighetsbyrån är marknadsledare på den svenska bostadsmarknaden, både i omsättning och i antal affärer…”

”Utvecklar och säljer sin egen kamerabaserade larmtjänst med samma namn. Bolaget grundades 2010 och idag jobbar 10…”

”Idén till Habity fick grundarna Marcus Abler och Fredrik Rimmius när en kompis pappa var intresserad av att köpa en hästgård…”

”Koncernen äger de kända varumärkena Trademax, Furniturebox och Chill och är med dessa en av de största på möbler…”

”HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige. I dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter…”

”Representerar sina medlemmar i förhandlingar med hyresvärdar i hela landet. Driver även hyresgästfrågor nationellt såväl politiskt…”

”Mycket har hänt sedan Ingvar Kamprad grundade IKEA 1943 blott 17 år gammal. Från att ha varit ett litet postorderföretag”

”Index Invest International AB (publ) grundades 1998 och har sedan starten framgångsrikt byggt bostäder i Stockholmsområdet…”

”Inet är en leverantör av Datorer och datatillbehör samt skrivare, nätverk, mobiler och annat inom IT. Bolaget är en helhetsleverantör…”

”Vi är en liten snabbväxande operatör strax utanför Göteborg. I öppna stadsnät levererar man IP-TV, Bredband och Telefoni…”

”I-tux är en kommunikationsoperatör som ansluter fastighetsägare och stadsnät och bär tjänsterna till kunderna i…”

”Kalejdo Bredband AB verkar som operatör av öppen Stadsnäts-TV via en box-lösning tillgänglig för alla operatörer…”

Lokala återförsäljare

”Macforum är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar, företagslösningar…”

”Mediatek i Varberg har mer än 40 års erfarenhet av att bygga nät och leverera tjänster. Idag erbjuder man TV, Bredband och…”

”I NetOnNets lagershoppar och nätbutik handlar kunderna på sina villkor, utan stress eller påtryckningar. Genom att sälja både egna…”

”Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning…”

”Open Universe ledord är öppenhet och valfrihet. Det öppna fibernätet är en marknadsplats med ett stort antal…”

”Ownit Broadband levererar bredband, bredbands-TV och telefoni. Med ett supersnabbt fibernät i botten möjliggörs snabba…”

”Sappa levererar TV, bredband och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Både för privatpersoner och för bostadsrättsföreningar”

”Utan tvekan ett av Sveriges starkaste varumärken som identifieras med trygghet och pålitlighet. I snart 80 år…”

”SeniorNet Sweden har i 20 år inspirerat seniorer att lära sig mer om nytta och nöje med IT. Det har gett fantastiska resultat. För…”

”Är en svensk leverantör av företagstelefoni över internet sk. IP-telefoni. Kunderna erbjuds olika mer eller mindre avancerade…”

”Tre startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa med visionen att skapa en helt ny plattform för…”

”Träningspartner säljer gymutrustning till hemmet och företaget. Träningspartner har grym specialkompetens och lång erfarenhet av effektiva…”

”Veidekke grundades 1936 i Norge. 43 år senare etablerades Veidekke i Sverige och har sedan dess arbetat för en sund byggbransch för kunder…”

”Sedan 1952 har Villaägarnas Riksförbund byggt upp en medlemsfinansierad intresseorganisation med syfte att…”

”Zitius är Sveriges största kommunikationsoperatör som i 20 år brunnit för öppenhet och valfrihet. Anslutna hushåll kan…”

”Öresundskraft är ett energi- och kommunikationsföretag i Nordvästra Skåne som skapar de tjänster  kunderna behöver för sin vardag…”