Kategori: Datorer - Windows

Rating: 5

Datum: 01/20/2017 Tid till ankomst: 15 minuter Uppdragstid: 1 timme

Uppdragsbeskrivning:

Kommer inte in på sin PC. Felmeddelande: Tjänsten ”User Profile Service” Har slutat fungera.
Det går inte att läsa in användarprofilen.

Kundkommentar:

Perfekt! Fick snabb hjälp och blev bra bemött. Fixaren var på plats redan 15 minuter efter att jag hade bokat tid via eran kundtjänst. Arthur var mycket trevlig och hjälpsam. Och jag har redan rekommenderat erat företag för familj och vänner.

Kategori: Datorer - Windows

Rating: 5

Datum: 10/12/2016 Tid till ankomst: 40 timmar Uppdragstid: 3 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Har köpt en ny dator och vill ha hjälp med att förstå sig på Windows 10. Vill även se över hennes trådlösa då hon upplever att hon inte har teckning i hela huset.

Kundkommentar:

Mycket bra, precis vad jag och min nyinköpta dator behövde. Jag kände knappt igen mig när jag gick ifrån Windows 7 till Windows 10 men Jonathan hjälpte mig förstå och hitta de funktioner jag tidigare hade använt mig av. Nätverket blev jag även tipsad att köpa en så kallad repeater som Hemfixare ska komma tillbaks och installera vid ett senare tillfälle.

Kategori: Datorer - Windows

Rating: 5

Datum: 11/01/2017 Tid till ankomst: 42 timmar Uppdragstid: 2 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Vill ha hjälp med att sätta upp sin VPN-Klient samt se över sitt virusskydd.

Kundkommentar:

Tjänsten uppskattas och det är genialiskt med RUT-avdrag. Det är bra att man har någon att vända sig till när det kör ihop  sig utan att bli skinnad. Tjänsten är mycket bra och funktionell, och det är bra att man på ett enkelt vis kan få experthjälp när det kör ihop sig. Man får förväntad hjälp till överkomligt pris. Givetvis vill jag rekommendera er.

Kategori: Datorer - Windows

Rating: 5

Datum: 12/22/2016 Tid till ankomst: 4 timmar Uppdragstid: 1 timme

Uppdragsbeskrivning:

Ljudet på datorn har slutat fungera helt plötsligt.

Kundkommentar:

Helt plötsligt när jag satt och lyssnade på radio på datorn så slutade ljudet att fungera, jag försökte själv i några timmar utan att komma någonstans. Jag behövde helt enkelt hjälp. Jag ringde Hemfixare och samma dag var de på plats för att hjälpa till, detta är jättebra för mig som är lite äldre och inte riktigt förstår mig på dagens teknik.

Kategori: Datorer - Windows

Rating: 5

Datum: 01/26/2017 Tid till ankomst: 7 timmar Uppdragstid: 4 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Vill ha hjälp att installera sin nya dator med tillbehör, bland annat skrivare.

Kundkommentar:

När man har köpt en ny dator så vill man bara att allting ska fungera, precis det hjälpte ni oss med. Vi är supernöjda och kommer helt klart använda tjänsten i framtiden när vi stöter på problem eller frågetecken!

Kategori: Datorer - Windows

Rating: 5

Datum: 02/03/2017 Tid till ankomst: 4 timmar Uppdragstid: 2 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Hennes dator är väldigt långsam och beter sig även konstigt när man går ut på internet, hon får upp en massa oönskade pop-up rutor på skärmen.

Kundkommentar:

Min son har försökt att hjälpa mig att snabba upp datorn och se över om man kan göra något åt den eller om man behöver köpa en ny, detta utan resultat.
Jag kände att det var dags att anlita ett proffs och tog då kontakt med Hemfixare, bara några timmar senare hade jag en kompetent tekniker på plats som snabbt avhjälpte problemen och nu känns min dator som ny.

Kategori: Ljud & Bild - Sonos

Rating: 5

Datum: 10/21/2016 Tid till ankomst: 32 timmar Uppdragstid: 3 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Kund har köpt en ny Smart-TV (Samsung) med ett Ljudsystem (Sonos) som han vill ha inkopplat och programmerat enligt önskan.

Kundkommentar:

Att koppla in ett Bose system med trådlösa högtalare m.m får säljarna i butiken att låta som om det inte skulle vara några konstigheter. Efter att jag och min fru hade försökt i två dagar så gav vi upp.
Filip som var här och hjälpte mig var superduktig! Jag ringde på torsdagen och på fredag eftermiddag var han här för att hjälpa mig.

Kategori: Ljud & Bild - TV och Bild

Rating: 5

Datum: 12/11/2016 Tid till ankomst: 31 timmar Uppdragstid: 2 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Ljudet i hans TV har slutat fungera. Vill ha hjälp att se om det är förstärkaren eller om det är hans TV det är fel på.

Kundkommentar:

Tjänsten är mycket bra. Här föreligger ett stort behov. Bemötandet från två av era tekniker Dusan och därefter Max har varit bästa tänkbara. Vad jag uppskattar med Hemfixare Solutions AB är att ni lämnar inte kunden i sticket utan ni tar ansvar från start till mål när kunden behöver hjälp hela vägen.

Kategori: Ljud & Bild – Digital och IP-TV

Rating: 5

Datum: 02/09/2017 Tid till ankomst: 34 timmar Uppdragstid: 2 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Har fått hem fiber och önskar installera utrustningen som hon har fått ifrån leverantören.

Kundkommentar:

Det var toppen, rakt igenom! Er slogan ”Tekniken hemma ska bara fungera” sätter ord på precis vad jag känner. Jag har varken tid eller lust att strula med hemelektroniken så varför inte anställa någon som kan lösa det på en bråkdel av tiden jag själv hade.

Kategori: Nätverk - Installation

Rating: 5

Datum: 12/12/2016 Tid till ankomst: 48 timmar Uppdragstid: 1 timme

Uppdragsbeskrivning:

Har fått hem ny router från leverantör och önskar få denna installerad med trådlöst nätverk osv.

Kundkommentar:

Vi är så enormt lyckliga att vi hittade er på nätet, kan bara säga att vi är mer än nöjda med bemötande från både Fixare och kundtjänst. Jag kommer rekommendera er för familj och vänner!

Kategori: Nätverk - Nätverksåtkomst

Rating: 5

Datum: 02/14/2017 Tid till ankomst: 4 timmar Uppdragstid: 50 minuter

Uppdragsbeskrivning:

Vill se till att få trådlöst nätverk på sin undervåning, har köpt en router som detta ska göras med. Vill se över om han behöver köpa till något mer eller om han klarar sig med routern som finns.

Kundkommentar:

Bra service, tekniker ringde upp för att boka en tid. Teknikern som kom till mig hjälpte mig med problemet och förklarade även vad han hade gjort vilket jag tyckte var intressant eftersom jag inte är så insatt i tekniken. Jag fick tips ifrån Kjell & Company, där jag köpte min router som skulle installeras.

Kategori: Nätverk - Nätverksåtkomst

Rating: 5

Datum: 12/03/2016 Tid till ankomst: 6 timmar Uppdragstid: 3 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Bor i ett stort hus och önskar se över vad han behöver köpa till sitt nätverk för att kunna få teckning på alla våningar. Önskar boka tid med tekniker för att planera sitt nätverk.

Kundkommentar:

Grymt proffsigt! Jag förklarade min nuvarande situation för teknikern via telefon och han kom hem till mig för ta en titt, vi kom överens om vad som behövde köpas in för att jag skulle få WIFI i hela huset och gick sedan och köpte det. Redan nästa dag var Jakob tillbaks för att installera allting. Nu kan jag till och med sitta nere i källaren och titta på film över internet!

Kategori: Övrigt - Spelkonsoler

Rating: 5

Datum: 11/14/2016 Tid till ankomst: 11 timmar Uppdragstid: 5 timmar

Uppdragsbeskrivning:

Vill få igång sitt Xbox One F till TV, med ratt och andra tillbehör för att kunna köra bilspel.

Kundkommentar:

Efter att ha tragglat med detta själv i några veckors tid så kände jag att det var dags att ta hjälp utav någon som verkligen kan det, jag ringde Hemfixare och redan samma kväll var en Fixare på plats. Det som saknades var en kabel som jag inte hade fått med till mitt spel, men Fixaren pekade och jag betalade och nu fungerar allting finemang. Jag är så nöjd som man kan bli!

Kategori: Programvara - Virusprogram

Rating: 5

Datum: 01/17/2017 Tid till ankomst: 1 timme Uppdragstid: 1 timme

Uppdragsbeskrivning:

Vill ha hjälp att installera F-Secure som hon har fått av Telia.

Kundkommentar:

Fixaren som kom till oss bodde i kvarteret och var på plats väldigt snabbt. Vi är nöjda med resultatet och allting fungerar jättebra. Vi kommer helt klart att använda er i framtiden.

Kategori: Programvara - Virusprogram

Rating: 5

Datum: 01/11/2017 Tid till ankomst: 50 minuter Uppdragstid: 1 timme

Uppdragsbeskrivning:

Vill ha hjälp att göra en säkerhetsscanning utav sin bärbara PC, upplever även att det är strul med hennes nätverk.

Kundkommentar:

Artur som hjälpte oss var här inom en timme efter att jag hade pratat med kundtjänsten, den snabbaste servicen jag har varit med om! Min dator känns mycket piggare efter att vi gjorde en genomsökning och även nätverket känns bättre efter att Artur läste in några uppdateringar där.
Jag är jättenöjd!