Möt några av våra 500 Fixare

Jonathan

Brandman och ingenjör om dagen – IT-specialist på kvällen. Jonathan är lite av en superhjälte som springer runt och fixar tekniken i Karlshamn. Om det inte går en schyst hockeymatch på tv ägnar han sin lediga tid åt att bygga Sveriges smartaste hem.

Artur

När Artur inte sitter i ett pansarfordon eller ligger i skyttevärnet hjälper han invånarna i Upplands-Bro att få bukt med sina tekniska problem. Efter sin militära utbildning vill han gå vidare till att bli ingenjör och jobba med datateknik.

Edon

Programmering har varit hans huvudintresse sen han var tio. Det unga teknikgeniet Edon från Örkelljunga bekämpar det digitala utanförskapet i Halland med bravur. Dessutom är han en jäkel på Counter Strike.

Gustaf

Förutom att tävla i judo är Gustaf en framstående Fixare som drömmer om att driva sitt egna IT-bolag en vacker dag. Hos Hemfixare får han en inblick i IT-världen och möjligheten att visa sin tekniska kompetens samt träffa kunder.

Omar

Den blivande civilingenjören Omar från Trelleborg spenderar sin tid med att spela fotboll och hjälpa skånebor med tekniken. Hans drömjobb är att en dag få bygga broar, men till dess nöjer han sig med att skruva upp tv-apparater och montera grillar åt Hemfixare.

Osama

Han kallas Sam och teknik är hans efternamn… eller egentligen inte, men duktig är han! Sam har ett enormt intresse för teknik och älskar att hjälpa människor – En solklar Fixare alltså. På fritiden hänger han med sina vänner och när han inte är upptagen med hemfixeriet knegar han på posten.

Fredrik

Fredrik drömmer om att utveckla ett system som effektiviserar resurshantering. Han upptäckte Hemfixare när han jobbade åt hemtjänsten och insåg att många äldre behövde hjälp med tekniken, och en vecka senare var han anställd hos oss.

Jakob

Jakob är ett programmeringsgeni. Bygga hemsidor är vardagsmat för honom och han har hjälpt otaliga kunder få fatt på sina servrar och NAS:ar. Han är även en fantastisk fotograf.