Nätverk, både trådlöst och trådbundet

Router

Allt mer utrustning i hemmen kopplas upp och vårt men även våra prylars behov av tillgång till Internet tilltar. Hemfixare och våra tekniker (Fixarna) har stor erfarenhet av nätverk och WiFi. För en Fixare är Bredband och WiFi lika självklart och enkelt som rinnande vatten. Läs mer här eller beställ hem en Fixare direkt så blir dina problem med Bredband, nätverk och WiFi ett minne blott. Vanligtvis har vi en Fixare hemma hos dig samma dag.

Läs mer

Homeplug nätverk trådbundna nätverk

För våra Fixare (tekniker) är ett långsamt eller trasigt bredband bland det värsta som finns. Sedan barnsben har Fixarna optimerat, krypterat och kopplat om routrar och WiFi utrustning för att få snabbare bredband. Vi ger oss aldrig förens våra kunders Bredbandsuppkoppling fungerar perfekt och ger den hastighet kunden betalar för. Läs mer här eller beställ hem en Fixare redan idag så får du hjälp av personer som glöder för snabbt Bredband.

Läs mer

Fungerar inte ditt WiFi som det ska? Genom att ta hem en av våra unga Fixare (tekniker) får du en stabil och säker lösning på ditt WiFi strul. Ofta räcker det med att byta kanal för att det är ”fullt” i luften eller fysiskt flytta Routern för att man skall få bättre WiFi signal. Ibland måste våra duktiga Fixare (tekniker) komplettera med repeaters. Läs mer här eller beställ hem en Fixare bums så är du och ditt WiFi-nätverk i trygga händer.

Läs mer

HomePlug

Kan man inte dra en kabel på enkelt sätt dit man vill ha sitt nätverk är en Homeplug ett bra alternativ. Tekniken har oförtjänt dåligt ryckte beroende på bristande kunskap och handhavandefel. Vi på Hemfixare har med våra unga Fixare (tekniker) bred och omfattande erfarenhet genom de många lyckade installationer vi utfört. Även på installation och felsökning av Homeplugs lämnas RUT-avdrag på 50%. Läs mer här eller ta hjälp av en riktig Fixare redan idag.

Läs mer

5. Utbildning och handhavande

Utbildning och handhavande

I många fall hjälper vi kunder med att skriva manualer och små bruksanvisningar efter att vi löst problemet som var skälet till hembesöket. Även detta är helt inom ramen för RUT-avdraget. Vi erbjuder därför våra kunder att i lugn och ro få förklarat för sig hur man använder tekniken hemma. För oss är inga frågor för dumma, ta hem en Fixare så förklarar vi tills att du förstått. Hemfixare har både tid och tålamod!

Läs mer