Välkommen till Fixarnas onlinetest!

Först av allt, se till att du har skapat ett Fixarkonto på https://fixare.hemfixare.se/ Samtliga Fixare som ska göra testet måste ha ett konto hos Hemfixare.se.

Testen består av ca. 100 frågor inom olika teknik- och hantverksområden. Du kommer att ha 25 minuter på dig att svara på frågorna. Det är gott om tid för att hinna med samtliga frågor, så ta det lugnt och läs frågorna noggrant, stressa inte. Frågorna är uppdelade i ett antal olika sidor. Du måste svara på samtliga frågor innan du går vidare till nästa sida.

Längst ner på skärmen finns en klocka som räknar ner och visar hur mycket tid du har kvar innan provet stängs. Om du mot förmodan inte har hunnit svara på samtliga frågor när tiden är ute så kommer de svar du har hunnit ge ligga till grund för din bedömning.

Det finns två test för de två tjänster vi erbjuder i dagsläget: Supporttekniker-testet och handyman-testet.

Supporttekniker-testet sätter dina tekniska förmågor på prov, medan handyman-testet är för den händige som vill hjälpa folk med enklare hantverksuppgifter såsom att sätta upp hyllor, montera möbler, m.m.

Vid godkänt provresultat kan du sedan gå vidare till nästa steg i anställningsprocessen, vilket är att se vår introduktionsfilm och boka en Skype-intervju. Om du vill börja jobba som både supporttekniker och handyman går du bara in på denna länk (https://hemfixare.se/testing-info/) och gör det andra testet.

Läs frågorna noggrant och stort lycka till!

Till supporttekniker-testet >>

Till handyman-testet >>