Smartphones och tablets

Smartphones Android iPhone iOS Apple Google

Mobilen har för flertalet av våra kunder ersatt kalender, kamera, adressbok, miniräknare och musikspelaren. Mobilen är minst sagt central i våra liv och ofta vilar den på nattduksbordet för att även vara vår väckarklocka. Våra Fixare (unga tekniker) har växt upp med smartphonen under kudden. Fixarna hjälper gärna andra med mobilproblem men är även duktiga på att förklara och i lugn och ro göra de inställningar kunden önskar. Läs mer eller beställ hem en Fixare här.

Läs mer

Lagringsmedia

Med mobilen som kamera tar vi massor av bilder snabbt och enkelt men tänker sällan på hur lätt mobilen kan förkomma. En ny mobil är lätt att skaffa men bilderna och andra filer i den oersättliga. Hemfixare har hjälpt otal kunder med mer eller mindre avancerade backupplösningar. Vår kunskap är djup och säkerhetsnivån på lösningarna hög. Läs mer här eller beställ ett hembesök av en Fixare så sover du och mobilen säkrare i natt.

Läs mer

Facebook Twitter Instagram sociala medier community

Samma sak här som med backup av bilderna i mobilen, förkommer den är informationen borta för alltid. Med RUT-avdrag kostar det inte mycket att få hem en Fixare (ung tekniker) som sätter upp en säker backuplösning anpassad för just dina behov. Läs mer här eller ring och beställ nu så blir du uppringd av en Fixare omgående. Vanligtvis hittar ni en tid som passar båda inom 48 timmar.

Läs mer

De flesta som byter telefon vill behålla alla bilder, kontakter, mail och appar. Genom att på plats i ditt hem föra över all information från gamla till nya mobilen gör Hemfixare ditt telefonbyte supersmidigt. Vi vet hur frustrerande det kan vara att byta telefon för den som inte är insatt, men våra Fixare (unga tekniker) hjälper dig snabbt och billigt med RUT-avdraget. Hjälpen finns närmare och snabbare än du tror –läs mer eller beställ en Fixare här!

Läs mer

5. Utbildning och handhavande

Utbildning och handhavande

I många fall hjälper vi kunder med att skriva manualer och små bruksanvisningar efter att vi löst problemet som var skälet till hembesöket. Även detta är helt inom ramen för RUT-avdraget. Vi erbjuder därför våra kunder att i lugn och ro få förklarat för sig hur man använder tekniken hemma. För oss är inga frågor för dumma, ta hem en Fixare så förklarar vi tills att du förstått. Hemfixare har både tid och tålamod!

Läs mer