Smarta hem

I takt med att tekniken blir mer och mer avancerad, blir också våra hem allt smartare! Med rätt brygga kan man automatisera sin vardag och spara mängder av dyrbar tid som vanligtvis slösas på triviala uppgifter. Hemfixare hjälper dig att välja rätt brygga samt komma igång med dina smarta tillbehör, vare sig det rör sig om lampor, övervakningskameror eller den nya generationens säkerhetslarm. Osäker på vilken brygga du ska välja? Boka en Fixare idag, eller läs vidare för att få veta mer om det smarta hemmet!

Läs mer

Med smart belysning sätter du stämningen för fredagskvällen på rätt sätt. Ett stort urval av smarta LED-lampor med lång livslängd låter dig styra belysningen genom telefonen, och vissa låter dig även ändra färgerna genom den senaste generationens RGB-teknik. Men smart belysning är inte bara dekorativt, det utgör även trygghet. Hemfixare ser till att lamporna installeras på rätt sätt och visar även hur de kan förvandlas till ett omfattande säkerhetssystem för att motverka inbrott.

Läs mer

Har någon i familjen en tendens att tappa bort nycklarna? Brukar du oroa dig över om du lämnade strykjärnet på imorse? Då är ett smart säkerhetssystem något för dig. Våra Fixare ser till att du får ditt moderna smarta larm korrekt installerat och med enkel åtkomst genom telefonen. Eller varför inte lägga nycklarna åt sidan och ta hjälp av en Fixare för att byta ut dem mot RDIF-taggar redan idag?

Läs mer

Hemfixare kan även hjälpa till med att koppla upp dina nya övervakningskameror till ditt smarta hem. Genom att ansluta dina kameror till det smarta hemmet ser vi till att du kan seriekoppla händelser så att exempelvis en siren börjar tjuta om kameran upptäcker rörelse. Ibland kan det också vara så att en gammal kamera har börjat strula, och även då finns Hemfixare där för att hjälpa dig felsöka och optimera kameran!

Läs mer

Utbildning och handhavande

I många fall hjälper vi kunder med att skriva manualer och små bruksanvisningar efter att vi löst problemet som var skälet till hembesöket. Även detta är helt inom ramen för RUT-avdraget. Vi erbjuder därför våra kunder att i lugn och ro få förklarat för sig hur man använder tekniken hemma. För oss är inga frågor för dumma, ta hem en Fixare så förklarar vi tills att du förstått. Hemfixare har både tid och tålamod!

Läs mer