Bokning av hembesök

Alltid med 100% nöjd kund-garanti!

Fyll i namn och telefonnummer så kontaktar Händige Harry dig för vidare hantering och tidsbokning.

Fält markerade med * är obligatoriska
Som boende i en Nordr bostad har du möjlighet att få hjälp med hantverkshjälp eller tekniksupport direkt i hemmet på en tid som passar dig, även kvällar och helger utan extra kostnad! Hemfixare fixar det mesta och har hjälpt över 15 000 kunder med allt ifrån WiFi-optimering till möbelmontering och väggmontering av TV.

Är du nyinflyttad så har du dessutom möjligheten att kostnadsfritt få två timmars hantverkshjälp eller tekniksupport som Nordr bjuder på. Behöver du mer hjälp än de två timmar som ingår vid inflyttningen kan du enkelt köpa till det direkt på plats och får sedan en faktura efter avslutat arbete. I beställningen ingår alltid en Fixare.

Vill du ha mer hjälp går det att köpa till direkt på plats när fixaren är hos dig. Priset för hantverkshjälp är 499kr efter RUT-avdraget för första extra timmen och sedan 249kr efter RUT-avdraget per tillkommande halvtimme. Priset för tekniksupport är 399kr efter RUT-avdrag för första extra timmen och sedan 199kr efter RUT-avdrag per påbörjad halvtimme.

Oavsett om du har använt oss tidigare eller önskar beställa mer hjälp fyller du i formuläret så kontaktar vi dig.