Beställ hembesök här
eller ring 0770-220720

Alltid med 100 % nöjd kund garanti!

Fyll i formuläret så kontaktar en Fixare dig för tidsbokning av hembesöket

Fält markerade med * är obligatoriska

När du bokar en Fixare godkänner du att Hemfixare sparar vissa av dina personuppgifter som du lämnat i formuläret i 24 månader efter din bokning. Personuppgifterna sparas för garantiåtaganden samt för korrespondens med Skatteverket för RUT-avdrag. Du har rätt att när som helst rätta dina uppgifter eller att helt bli borttagen från vårt register. Kontakta oss på fixare@hemfixare.se eller på telefon 08 1220 88 00.
Om du anser att vi behandlat dina personuppgifter felaktigt kontakta Datainspektionen. Läs mer om hela vår policy för hantering av personuppgifter här.

Läs mer om vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter

Löpande uppdrag 399kr/h inkl moms och resa efter RUT.1. Fyll i formuläret till vänster

2. Vår Fixare kontaktar dig för tidsbokning, även kvällar och helger

3. Fixaren anländer och löser uppgiften. Kostnaden betalas i efterhand på faktura från Hemfixare med 15 dagars förfallodatum.

Läs mer om paketens innehåll


Priset är inklusive resa inom 30 km från tätort. Utanför tätort? Ring Hemfixare för prisuppgift. Priserna inkluderar en Fixare och är efter RUT-avdrag. Saknar kunden RUT-pott så tilläggsfaktureras kunden. Priserna inkluderar en Fixare och är efter RUT-avdrag, om en TV är större än 50 tum så förutsätter montage från Hemfixare att kunden hjälper montören vid själva upphängningen av TVn. Hemfixare utför mikroupplysning för att kunna verifiera RUT-avdraget. Kund får brevbekräftelse på mikroupplysning och RUT-avdrag. Leverans av TV och bortforsling av emballage ingår inte. Vid köp av väggfäste med svängarm så ansvarar Kunden för att väggen har bärighet. Eventuella tillkommande arbeten debiteras av Hemfixare. Frågor om RUT etc? Ring Hemfixare. Ser formuläret konstigt ut? Öppna det i en annan browser (Chrome etc).