Ljud, bild och streaming

Det finns en uppsjö av olika standarder för TV Digital-TV och Ljudsystem. För våra kunder är det rena rama djungeln när olika enheter skall kopplas ihop. Våra Fixare (unga tekniker) har övergripande kunskap men är framför allt duktiga på att snabbt läsa in sig i den aktuella lösningen. Sedan är det bara att koppla ihop utrustningen och göra nödvändiga inställningar. Svårare än så är det inte, -läs mer här eller beställ hem en fixare på direkten.

Läs mer

Finns det något mysigare än att se en riktigt bra film hemma när höstmörkret sänker sig och med ett riktigt hembiosystem blir upplevelsen ännu bättre. Men många gånger måste man jäklas med tekniken en god stund innan det hoppar igång. Vi och våra duktiga Fixare (unga tekniker) kan skapa harmoni i hemmabiosystemet en gång för alla. Att få hem en Fixare går snabbt och är billigt med Rut-avdraget. Läs mer här eller beställ hem en Fixare direkt.

Läs mer

Smarttv 4K UHD OLED

För våra Fixare (unga tekniker) är det enkelt att koppla upp en Smart-TV. Förutom att ansluta den till nätverket hjälper vi dagligen kunder med att konfigurera, ställa in och ladda ner appar. Olika leverantörer som Netflix eller Viaplay har olika appar som måste installeras. Våra Fixare tar sig även tid att förklara och instruera, så tveka inte -Beställ hem en Fixare här eller läs mer om vad vi kan hjälpa just dig med.

Läs mer

Utbildning och handhavande

I många fall hjälper vi kunder med att skriva manualer och små bruksanvisningar efter att vi löst problemet som var skälet till hembesöket. Även detta är helt inom ramen för RUT-avdraget. Vi erbjuder därför våra kunder att i lugn och ro få förklarat för sig hur man använder tekniken hemma. För oss är inga frågor för dumma, ta hem en Fixare så förklarar vi tills att du förstått. Hemfixare har både tid och tålamod!

Läs mer