Uppsättning av hyllor och tavlor

Montagehjälpen finns nära dig

Hemfixare har testade och certifierade Handymans i hela Sverige. Vi kommer gärna förbi och hjälper dig montera tavlor, lampor, hyllor, krokar och annat du behöver sätta upp. Oavsett vägtyp har vi de rätta montagematerialet och så klart även borrar och borrmaskiner för alla olika väggtyper.

Vi monterar i alla typer av väggar

Alla väggar är unika och kräver olika typer av fästmaterial samt verktyg. Därför är alla våra Handyman-Fixare testade och certifierade. Med sig har de dessutom ett rejält tilltaget verktygskitt inklusive borrar och borrmaskiner för just din väggtyp. Ibland kan vi behöva åka och köpa unikt fästmaterial på byggvaruhuset men vi ställer alltid upp och ser till att materialet blir det rätta.

Skydd mot damm och repor samt städning

För våra Handymans är det självklart att inte skräpa ner. För oss är det självklart att lämna din bostad som vi möttes av den. Det innebär att vi täcker ytor som skall skyddas. Även att vi samlar borrdamm med dammsugaren mot hålet när vi borrar. För oss är din bostad helig och skall skyddas under hela arbetats gång. Städa gör vi med städmaterialet i din bostad. Ofta räcker det med att dammsuga rejält.