Enkla reparationer i hemmet

Vi fixar dina småfel

Hemfixare har testade och certifierade Handymans i hela Sverige. Vi kommer gärna förbi och hjälper dig sätta fast det som sitter löst. Vanligtvis monterar vi fast lampor, eluttag, strömmställare, trappsteg, trösklar, lister och krokar som lossnat. För våra kvalificerade Handymans är inget jobb för litet eller för svårt. Sluta irritera dig på det som varit trasigt och löst i en evighet. Vi finns nära dig och älskar att få ditt hem fel och problemfritt.

Vi har de rätta verktygen

Med sig i bilen har alla våra certifierade Handymans ett gediget verktygskitt. Detta för att montaget skall bli så korrekt som möjligt. Ibland måste vi ta en sväng förbi byggvaruhuset för att inhandla lister, trösklar eller specialskruvar. Med vår kunskap får du alltid de rätta prylarna så att ditt hem blir som nytt igen

Skydd mot damm och repor samt städning

För våra Handymans är det självklart att inte skräpa ner. För oss är det självklart att lämna din bostad som vi den mötte oss. Det innebär att vi täcker ytor som skall skyddas för att undvika repor. Även att vi samlar borrdamm med dammsugaren mot hålet när vi borrar. För oss är din bostad helig och skall skyddas under hela arbetats gång. När vi är klara ansvarar vi för att städa undan och tar även med oss eventuellt emballage hem.