Möbelmontering

Att arbeta som Möbelfixare

Hemfixare skall tillsammans med IKEA göra möbelmontering folkligt och vi rekryterar därför nya möbelmontörer så kallade Möbelfixare. För dig som uppskattar frihet under ansvar och är en social person med tävlingsinstinkt kan månadsinkomsten vid heltid för rätt person bli upp till 35.000 kr.

Stämmer följande punkter in på dig? Då är du rätt person för jobbet.

Ansök och gör testet nu>>
Ansök och gör testet senare>>

Frihet att jobba när du vill

Bli en av våra framtida möbelmontörer och montera möbler hemma hos privatpersoner. Som Möbelfixare väljer du fritt när och var du vill jobba. Du ser uppdragen i vår app, ringer kund och bestämmer tid för hembesöket, checkar in/ut och åker vidare till nästa kund. Körkort och tillgång till bil är ett måste och i appen styr du vilka kommuner du vill ta uppdrag i.

Ersättningsmodellen är rättvis och utgår från tidsåtgången på aktuella möbler med en riktlön på 200 kr/timme. Resa till och från kunden samt bortforsling av emballaget ingår alltid i den fasta ersättningen. Exempel på ersättning:

En Byrå med 5 lådor 500 kr
Två bokhyllor (Billy) 400 kr
Matbord och 4 stolar 530 kr
Två PAX-garderober (ink inredning) 1000 kr

Som Hemfixare är du ansiktet utåt

Då du arbetar ute hos kund är det viktigt att du är punktlig, arbetar ordningsamt och alltid är försiktig med kundernas möbler och inredning. Du kommer vara ansiktet utåt för Hemfixare och det är viktigt att du levererar hög kvalitet vid varje arbetstillfälle. För att lyckas är det viktigt att du är flexibel och kan leverera god service samtidigt som du arbetar effektivt och löser problem på egen hand. Snabbhet får aldrig gå ut över kvalitén som för oss och kunden är det absolut viktigaste. Varje uppdrag rejtas av kunden i appen efteråt och Fixare som inte respekterar våra höga kvalitetskrav kan stängas av.

Ansök om att bli en Möbelmontör

Klicka på länken nedan och gör vårt test som tar max 15 min. Se till att du är ostörd när du påbörjar testet. Testet sker i ett svep och kan inte startas om.

Ansök och gör testet nu>>
Ansök och gör testet senare>>

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Hemfixare Nordic AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm

Anställningsavtal Fixare

Fixar-policy och företagskultur

Verktygskrav Möbelmontering