Fixare (tekniker)

Hemfixare lanserade sin rikstäckande supporttjänst med hembesök för privatpersoner hösten 2016. Vi var först och är nu också störst i Sverige med över 1000 anställda Fixare. Vi har en stark tillväxt och söker nu fler teknikintresserade fixare till vårt team.

Är du en av våra Supporttekniker?

Vi anställer kontinuerligt Fixare i hela landet och söker dig som har tid över och vill tjäna pengar på din tid. Genom vår app väljer du om du är tillgänglig och tackar ja till uppdrag som kommer upp i de kommuner du valt att jobba i. Vi ställer inga krav på när man skall vara tillgänglig men förväntar oss att du tar ett par uppdrag i veckan.

Vi kommer se till att du som Fixare utbildas, får arbetslivserfarenhet i ditt CV och växer tillsammans med oss.

Lönen är 220 kr för första debiterade timmen och 150 kronor för tillkommande timmar. Under de tillkommande timmarna så utgår ersättning per påbörjad halvtimme. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de ungefär två timmar. En riktigt bra Fixare hjälper kunden med tillkommande problem och lämnar en nöjd kund flera timmar senare. Behovet av hjälp därute är enormt, frågan är hur mycket tid du har.

Så här blir du en Fixare

Först registrerar du dig och genomför vårt Fixar test på 100 frågor som tar 25 minuter. Om du har tillräckligt bra resultat går du vidare i vår korta och smidiga rekryteringsprocess. Först ser du en film och därefter följer en kort automatiserad videointervju eller en personlig telefonintervju. Efter det kontrollerar vi dig i belastningsregistret och skickar dig en länk för digital signiering av anställningsavtalet. Därefter är du en av oss!!!

Klicka på länken nedan och gör vårt test på 100 frågor. Se till att du är ostörd och att du har 25 minuter. Testet sker i ett svek och kan inte startas om.

Till supporttekniker-testet >>

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Hemfixare Teknikakuten AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm

Anställningsavtal Fixare

Fixar-policy och företagskultur