Bild på en Fixare

Hemfixare lanserade sin rikstäckande supporttjänst med hembesök för privatpersoner hösten 2016. Vi var först och är nu också störst i Sverige med över 500 anställda Fixare. Vi har en stark tillväxt och söker nu fler teknikintresserade fixare till vårt team.

Vi växer så det knakar och anställer nu fler tekniksupport-fixare

Är det du som är kompisen i gänget som hjälper till när datorn hänger sig, nätverket lägger ner eller när mobilen slutar synkronisera mailen, då kan det vara dig vi söker! Vi rekryterar fler Tekniksupport-Fixare i hela landet till vår redan 500 personer stora personalstyrka som är redo att ta uppdrag i ditt närområde omgående. Uppdragen är oftast ganska enkla för en teknikkunnig som att installera skrivare, kanalsökning på tv och felsökning på datorer.

Frihet att jobba när du vill

I vår app väljer du de uppdrag du vill utföra. Du väljer själv i vilka kommuner du vill utföra uppdrag och i appen visas endast de tillgängliga uppdrag som finns i ditt valda upptagningsområde.

Lönen är 220 kr för första debiterade timmen och 120 kronor för tillkommande timmar. Ersättning utgår per påbörjad halvtimme. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de ungefär två timmar. Läs mer här >>

Vill du ta uppdrag? Börja med vårt kunskapstest på 100 frågor

För att kunna ta uppdrag kräver vi att du utfört och klarat testet som är uppdelat i sex kategorier på olika undersidor och du får 25 minuter på dig totalt. Du måste svara på samtliga frågor innan du går vidare till nästa sida. Testet måste göras i ett svep. Längst ner på skärmen finns en klocka som räknar ner och visar hur mycket tid du har kvar.

Starta supporttekniker-testet >>

Lycka till med testet och välkommen till oss på Hemfixare -vi behöver dig!