Är du en av våra nya Fixare?

Bli en Fixare och tjäna pengar på ditt tekniska kunnande

  • Har du ett brinnande intresse för modern hemelektronik och vardagsteknik?
  • Är du den som släkt och vänner vänder sig till för hjälp med skrivare, datorer, mobilen och tekniken där hemma?
  • Gillar du att hjälpa andra?
  • Vill du tjäna pengar och välja arbetstid själv

Hemfixare lanserade en rikstäckande supporttjänst med hembesök för privatpersoner hösten 2016. Vi var först och är nu också störst i Sverige med över 300 anställda Fixare. Tack vare samarbetspartners som Kjell & Company, NetOnNet samt annonsering på Google, ökar antalet uppdrag stadigt. Vi öppnar därför dörrarna igen och släpper in nya Fixare i hela landet.

Genom vår app väljer du om du är tillgänglig för att ta uppdrag som passar tidsmässigt och avståndsmässigt i de kommuner du valt som upptagningsområde. Uppdragen utföres när det passar men vi förväntar oss att du har tid över att ta ett par uppdrag varje vecka.

Lönen är 220 kr för första debiterade timmen och 120 kronor för tillkommande timmar. Ersättning utgår per påbörjad halvtimme. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar. Läs mer här >>

Registrera dig här så skickar vi länken till vårt Fixartest på 100 frågor (Om du inte hittar mailet – kolla i skräpposten). De som klarar testet går sedan vidare till intervju och anställning.