Bild på Fixare som sitter vid en dator

Vi växer så det knakar och anställer nu fler tekniksupport-fixare

Är du kompisen i gänget eller släktingen som alla frågar när tekniken strular? Hos oss får du lösa teknikproblem med datorer, nätverk och TV-mottagning och dessutom få betalt för din kunskap. Vi har över 500 teknikfixare i hela landet men rekryterar ständigt fler. Uppdragen är oftast ganska enkla för dig som teknikkunnig och kunden oftast i ditt närområde.

Frihet att jobba när du vill

Du väljer själv i vilka kommuner du vill utföra uppdrag och när. Uppdragen får du tillgång till via vår app. Tillsammans med kunden bestämmer du en tid som passar er båda. Vi ställer inga krav på när eller hur mycket du skall jobba, du bestämmer själv!

Lönen är 220 kr för första debiterade timmen och 150 kronor för tillkommande timmar. Under de tillkommande timmarna utgår ersättning per påbörjad halvtimme. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de ungefär två timmar. Läs mer här>>

Vill du ta uppdrag? Börja med vårt kunskapstest på 100 frågor

För att kunna ta uppdrag kräver vi att du utfört och klarat fixare-testet som är uppdelat i sex kategorier på olika undersidor och du får 25 minuter på dig totalt. Du måste svara på samtliga frågor innan du går vidare till nästa sida. Testet måste göras i ett svep. Längst ner på skärmen finns en klocka som räknar ner och visar hur mycket tid du har kvar.

Starta supporttekniker-testet >>

Lycka till med testet och välkommen till oss på Hemfixare -vi behöver dig!