Möbelmontering rutig skjorta

Vi rekryterar nu 500 st händiga män och kvinnor för att montera möbler hemma hos privatpersoner. Montagen sker på en tid du överenskommer med kunden, ibland på kvällar eller helger. Mycket frihet men med eget ansvar för kvalité och proffsigt kundbemötande.

Vi söker dig som är händig och har tid över och vill tjäna extra pengar på dina villkor. Med hjälp av vår app ser och tar du uppdrag i de kommuner du valt att vara verksam i. Vi ställer inga krav på tillgänglighet utan arbetet utförs när det passar dig och kunden men vi har uppdrag nog för alla oavsett om du vill köra heltid eller bara på strötid.

Är du en av våra blivande Fixare?

Du måste värdesätta kvalité och vara noggrann på dina dina uppdrag. Då du arbetar ute hos kund är det viktigt att du är punktlig, arbetar ordningsamt och alltid är försiktig med kundernas tillhörigheter. Du kommer vara ansiktet utåt för Hemfixare och det är viktigt att du levererar hög kvalitet vid varje arbetstillfälle. För att lyckas är det viktigt att du är flexibel och kan leverera god service samtidigt som du arbetar effektivt och löser problem på egen hand. Vi kräver att du har:

Du bestämmer din egen lön

Uppdragen kommer ut hela tiden och det är upp till dig att boka kunderna och genomföra hembesöken. Vi betalar fast ersättning per möbel så det är upp till dig vad du tjänar men vår tanke är att lönen skall landa på minst 200 kr/timme. Här följer ett antal exempel på möbler och ersättning:

Ersättning per möbel

Ingen reseersättning/bilersättning eller övrig ersättning för utlägg utgår. Anställningen är intermittent vilket även kallas för timanställning. Semesterersättning ingår i ersättningen.

 Så här blir du en Fixare

Först registrerar du dig och svarar på några frågor. I ett mail bjuds du in till att se en film och därefter följer en kort videointervju. Efter det kontrollerar vi dig i belastningsregistret och skickar dig en länk för digital signering av anställningsavtalet. På bara ett par dagar är du en av oss och kan ta jobb som Fixare!

Klicka på länken nedan och registrera dig och svara på några frågor. Registreringen sker i ett svep och kan inte startas om.

Till möbel Fixar-registreringen >>

 

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Hemfixare Teknikakuten AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm

Anställningsavtal Fixare

Fixar-policy och företagskultur

Verktygskrav