Möbelmontering

Är du en av våra blivande MöbelFixare?

Du måste värdesätta kvalité och vara noggrann på alla dina uppdrag. Då du arbetar ute hos kund är det viktigt att du är punktlig, arbetar ordningsamt och alltid är försiktig med kundernas möbler och inredning. Du kommer vara ansiktet utåt för Hemfixare och det är viktigt att du levererar hög kvalitet vid varje arbetstillfälle. För att lyckas är det viktigt att du är flexibel och kan leverera god service samtidigt som du arbetar effektivt och löser problem på egen hand. Vi kräver att du har:

Du bestämmer din egen lön

Vi söker dig som är händig och har tid över och vill tjäna extra pengar på dina villkor. Vi ställer inga krav på tillgänglighet utan arbetet utförs när det passar dig och kunden men vi har uppdrag nog för alla oavsett om du vill köra heltid eller bara på fritid.

 Så här blir du en Möbelfixare

Först registrerar du dig och svarar på några frågor. I ett mail bjuds du in till att se en film om vår med vår Fixarpolicy och därefter bokar du tid för en kort videointervju. Efter det kontrollerar vi dig i belastningsregistret och skickar dig en länk för digital signering av anställningsavtalet. På bara ett par dagar är du en av oss och kan ta jobb som Fixare!

Klicka på länken nedan och registrera dig och gör testet på 50 frågor på en gång. Testet sker i ett svep och kan inte startas om.

Till möbelfixare-testet >>

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Hemfixare Nordic AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm

Anställningsavtal Fixare

Fixar-policy och företagskultur

Verktygskrav Möbelmontering