Montera IKEA-möbler

Vi rekryterar nu 500 st händiga män och kvinnor för att montera möbler hemma hos privatpersoner. Montagen sker på en tid du överenskommer med kunden, ibland på kvällar eller helger. Mycket frihet men med eget ansvar för kvalité och proffsigt kundbemötande.

Bli en av våra framtida möbelmontörer och montera möbler hemma hos privatpersoner. Monteringen sker på en tid du överenskommer med kunden, ofta på kvällar eller helger. Mycket frihet men med eget ansvar för kvalité och proffsigt kundbemötande.

Var med och gör möbelmontage folkligt!

Hemfixare skall tillsammans med IKEA göra möbelmontering folkligt och vi rekryterar därför ytterligare 500 nya möbelmontörer så kallade Möbelfixare. För dig som uppskattar frihet under ansvar och är en social person med tävlingsinstinkt kan månadsinkomsten vid heltid för rätt person bli upp till 35.000 kr. Läs mer här >>

Frihet att jobba när du vill och hur mycket du vill

Som Möbelfixare väljer du fritt när och var du vill jobba. Du ser uppdragen i vår app, ringer kund och bestämmer tid för hembesöket, checkar in/ut och åker vidare till nästa kund. Körkort och tillgång till bil är ett måste och i appen styr du vilka kommuner du vill ta uppdrag i.

Ersättningsmodellen är rättvis och utgår från tidsåtgången på aktuella möbler med en riktlön på 200 kr/timme. Resa till och från kunden samt bortforsling av emballaget ingår alltid i den fasta ersättningen. Exempel på ersättning:

Högsta kvalité

Snabbhet får aldrig gå ut över kvalitén som för oss och kunden är det absolut viktigaste. Varje uppdrag rejtas av kunden i appen efteråt. Fixare som inte respekterar våra höga kvalitetskrav kan stängas av.

Vill du tjäna enkla pengar och träffa folk som Möbelmontör?

Det tar bara 30 minuter att bli Möbelfixare. Börja med att svara på 50 frågor om kundbemötande och din händighet. Klarar du testet blir du inbjuden till en videointervju där du får berätta lite om dig och din erfarenhet. När vi granskat och godkänt dig skickar vi din möbelfixar-legitimation och inloggningsuppgifterna för appen.

Till möbelfixar-testet>>

Lycka till med testet och välkommen till oss på Hemfixare – tillsammans gör vi möbelmontering folkligt!

Verktygskrav Möbelmontering