Är du en av våra blivande Handyman?

Vi rekryterar nu 500 st händiga män och kvinnor med tillgång till egen bil och verktyg. För dig som brinner för att jobba praktiskt och hjälpa andra är detta ett perfekt tillfälle att dessutom tjäna extrapengar på din hobby.

Vi söker inte dig som arbetar som snickare eller elektriker utan dig som är händig och har tid över och vill tjäna extra pengar på din fritid. Med hjälp av vår app ser och tar du uppdrag i de kommuner du valt att vara verksam i. Vi ställer inga krav på tillgänglighet utan arbetet utförs när det passar dig och kunden men vi hoppas du tar ett par uppdrag i veckan.

Vi kommer se till att du som Fixare utbildas och får tillgång till andra Fixares erfarenheter och växer tillsammans med oss. Som Handyman-Fixare har du de verktyg som krävs för att utföra arbetena hos våra kunder, minst anser vi du behöver ha tillgång till dessa verktyg.

Våra Handyman-Fixare

Lönen är 200 kr/timme Efter första timmen utgår ersättning per påbörjad halvtimme. Reseersättning i enlighet med gällande praxis utgår vid alla Handyman-uppdrag då eget fordon är ett krav och vi kompenserar för enklare förbrukningsvaror så som skruv och plugg. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar. Behovet av hjälp därute är enormt, frågan är hur mycket tid du vill spendera som Fixare

 Så här blir du en Fixare

Först registrerar du dig och genomför vårt Fixar test på 100 frågor som tar 25 minuter. Om du har tillräckligt bra resultat går du vidare i vår korta och smidiga rekryteringsprocess. Först ser du en film och därefter följer en kort automatiserad videointervju eller en personlig telefonintervju. Efter det kontrollerar vi dig i belastningsregistret och skickar dig en länk för digital signering av anställningsavtalet. Därefter är du en av oss!

Klicka på länken nedan och gör vårt test på 100 frågor. Se till att du är ostörd och att du har 25 minuter. Testet sker i ett svek och kan inte startas om.

Till handyman-testet >>

 

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Hemfixare Nordic AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm

Anställningsavtal Fixare

Fixar-policy och företagskultur

Verktygskrav