Vi växer så det knakar och anställer nu 500 nya handyman-fixare

Älskar du att jobba med händerna men nödvändigtvis inte arbetar som snickare, elektriker eller hantverkare? Vi rekryterar nu 500 st Handyman-Fixare i hela landet med tillgång till egen bil som är redo att ta uppdrag i ditt närområde omgående. Uppdragen är oftast ganska enkla som att montera IKEA-möbler, hänga upp tavlor och hyllor samt byta lampor och lysrör.

Frihet att jobba när du vill

Du väljer själv i vilka kommuner du vill utföra uppdrag och när. Uppdragen får du tillgång till via vår app. Tillsammans med kunden bestämmer du en tid som passar er båda. Vi ställer inga krav på när eller hur mycket du skall jobba, du bestämmer själv!

Lönen är 180 kr/timme. Efter första timmen utgår ersättning per påbörjad halvtimme. Ibland tillkommer reseersättning i enlighet med gällande praxis. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar och beroende på ort kommer du kunna utföra ett par uppdrag om dagen om man så önskar.  Läs mer här >>

Vill du ta uppdrag? Börja med vårt kunskapstest på 100 frågor

För att kunna ta uppdrag kräver vi att du utfört och klarat testet som är uppdelat i sex kategorier på olika undersidor och du får 25 minuter på dig totalt. Du måste svara på samtliga frågor innan du går vidare till nästa sida. Testet måste göras i ett svep. Längst ner på skärmen finns en klocka som räknar ner och visar hur mycket tid du har kvar.

Starta Handyman-testet >>

Lycka till med testet och välkommen till oss på Hemfixare -vi behöver dig!