Bli en Handyman-Fixare

Vi söker dig som älskar att jobba med händerna men nödvändigtvis inte arbetar som snickare, elektriker eller hantverkare.

Hemfixare lanserade en rikstäckande supporttjänst för Teknik och IT i hemmet för privatpersoner hösten 2016. Nu breddar vi oss och lanserar ytterligare en tjänst för enklare hantverkstjänster i hemmet. Vi rekryterar därför 500 st Handyman-Fixare i hela landet med tillgång till egen bil redo att ta uppdrag i närområdet. Uppdragen är ofta ganska enkla som att montera IKEA-möbler, sätta upp tavlor och hyllor samt byta lampor och lysrör.

Genom vår app väljer du om du vill vara tillgänglig för att ta uppdrag som passar tidsmässigt och avståndsmässigt i de kommuner du valt som upptagningsområde. Uppdragen utföres när det passar dig och kunden och vi förväntar oss att du har tid över att ta ett par uppdrag varje vecka.

Lönen ligger på 180 kronor för första timmen – som är minimum för ett uppdrag – och därefter 70 kr per halvtimme, därtill kommer reseersättning för varje uppdrag i enlighet med gällande praxis.
Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar och beroende på ort kommer man kunna utföra ett par uppdrag om dagen om man så önskar.   Läs mer här >>

Registrera dig här så skickar vi länken till vårt Fixartest på 100 frågor (Om du inte hittar mailet – kolla i skräpposten). De som klarar testet går sedan vidare till intervju och anställning.