Vi växer så det knakar och anställer nu 500 nya handyman-fixare

Älskar du att jobba med händerna men nödvändigtvis inte arbetar som snickare, elektriker eller hantverkare? Vi rekryterar nu 500 st Handyman-Fixare i hela landet med tillgång till egen bil som är redo att ta uppdrag i sitt närområde omgående. Uppdragen är oftast ganska enkla som att montera IKEA-möbler, hänga upp tavlor och hyllor samt byta lampor och lysrör.

Frihet att jobba när du vill

Via vår app får du tillgång till ett stort utbud av olika typer av enklare hantverksuppdrag och möbelmontage. Du väljer i appen vilka kommuner du vill ta uppdrag i och ser endast tillgängliga uppdrag i appen. Du ringer kunden och tillsammans bestämmer ni en tid som passar er båda. Vi ställer inga krav på när eller hur mycket du skall jobba, du bestämmer själv!

Handyman-fixare har 200 kr i lön per timme. Lönen för tillkommande tid efter första timmen är per påbörjad halvtimme. Jobbar du exempelvis 70 minuter tjänar du 300 kr. Reseersättning i enlighet med gällande praxis utgår vid alla Handyman-uppdrag då eget fordon är ett krav och vi kompenserar för enklare förbrukningsvaror så som skruv och plugg. Lönen betalas ut den 7:e varje månad för föregående månads utförda arbeten.  Läs mer här >>

Vill du ta uppdrag? Börja med vårt kunskapstest på 85 frågor

För att kunna ta uppdrag kräver vi att du utfört och klarat testet som är uppdelat i fem kategorier på olika undersidor och du får 25 minuter på dig totalt. Du måste svara på samtliga frågor innan du går vidare till nästa sida. Testet måste göras i ett svep. Längst ner på skärmen finns en klocka som räknar ner och visar hur mycket tid du har kvar.

Starta Handyman-testet >>

Lycka till med testet och välkommen till oss på Hemfixare -vi behöver dig!