Bli en Handyman-Fixare

 

Hemfixare lanserade en rikstäckande supporttjänst för Teknik och IT i hemmet för privatpersoner hösten 2016. Nu breddar vi oss och lanserar ytterligare en tjänst för enklare hantverkstjänster i hemmet. Vi rekryterar därför 400 st Handyman-Fixare i hela landet med tillgång till egen bil redo att ta uppdrag i närområdet.
Genom vår app väljer du om du vill vara tillgänglig att ta uppdrag som passar tidsmässigt och avståndsmässigt i de kommuner du valt som upptagningsområde. Uppdragen utföres när det passar dig och kunden och vi förväntar oss att du har tid över att ta ett par uppdrag varje vecka.

Lönen 120 kronor för första timmen som är minimum för ett uppdrag samt därutöver med 60 kr per halvtimme. Reseersättning om 18;5 kr per mil tillkommer därutöver. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar. Läs mer här >>

Registrera dig här så skickar vi länken till vårt Fixartest på 100 frågor (Om du inte hittar mailet – kolla i skräpposten). De som klarar testet går sedan vidare till intervju och anställning.