Vi växer så det knakar och anställer nu 500 nya handyman-fixare

Älskar du att jobba med händerna men nödvändigtvis inte arbetar som snickare, elektriker eller hantverkare, då kan det vara dig vi söker! Vi ska rekrytera 500 st Handyman-Fixare i hela landet med tillgång till egen bil som är redo att ta uppdrag i ditt närområde omgående. Uppdragen är oftast ganska enkla som att montera IKEA-möbler, hänga upp tavlor och hyllor samt byta lampor och lysrör.

Frihet att jobba när du vill

I vår app väljer du de uppdrag du vill utföra. Du väljer själv i vilka kommuner du vill utföra uppdrag och i appen visas endast de tillgängliga uppdrag som finns i ditt valda upptagningsområde. Uppdragen utföres sedan på en tid som passar dig och kunden. Lönen är 180 kronor för första timmen – som är minimum för ett uppdrag – och därefter 70 kr per halvtimme, ibland tillkommer reseersättning i enlighet med gällande praxis. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar och beroende på ort kommer du kunna utföra ett par uppdrag om dagen om man så önskar.   Läs mer här >>

Vill du ta uppdrag? Börja med vårt kunskapstest på 100 frågor

För att kunna ta uppdrag kräver vi att du utfört och klarat testet som är uppdelat i sex kategorier på olika undersidor och du får 25 minuter på dig totalt. Du måste svara på samtliga frågor innan du går vidare till nästa sida. Testet måste göras i ett svep. Längst ner på skärmen finns en klocka som räknar ner och visar hur mycket tid du har kvar.

Starta Handyman-testet >>

Lycka till med testet och välkommen till oss på Hemfixare -vi behöver dig!