Hemfixare lanserade sin rikstäckande supporttjänst med hembesök för privatpersoner hösten 2016. Vi var först och är nu också störst i Sverige med över 1000 anställda Fixare. Vi har en stark tillväxt och söker nu fler teknikintresserade fixare till vårt team.

Att arbeta som Supporttekniker

Är du kompisen i gänget eller släktingen som alla frågar när tekniken strular? Hos oss får du lösa teknikproblem med datorer, nätverk och TV-mottagning och dessutom få betalt för din kunskap.

Stämmer följande punkter in på dig? Då är du rätt person för jobbet.

Ansök och gör testet nu>>
Ansök och gör testet senare>>

Frihet att jobba när du vill

Du väljer själv i vilka kommuner du vill utföra uppdrag i och när. Du ser uppdragen i vår app, ringer kund och bestämmer tid för hembesöket, checkar in/ut och åker vidare till nästa kund. Vi ställer inga krav på när eller hur mycket du skall jobba, du bestämmer själv!

Lönen är 220 kr för första debiterade timmen och 150 kronor för tillkommande timmar. Under de tillkommande timmarna utgår ersättning per påbörjad halvtimme. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de ungefär två timmar.

Som Hemfixare är du ansiktet utåt

Då du arbetar ute hos kund är det viktigt att du är punktlig, arbetar ordningsamt och alltid är försiktig med kundernas inredning. Du kommer vara ansiktet utåt för Hemfixare och det är viktigt att du levererar hög kvalitet vid varje arbetstillfälle.

För att lyckas är det viktigt att du är flexibel och kan leverera god service samtidigt som du arbetar effektivt och löser problem på egen hand. Snabbhet får aldrig gå ut över kvalitén som för oss och kunden är det absolut viktigaste. Varje uppdrag rejtas av kunden i appen efteråt och Fixare som inte respekterar våra höga kvalitetskrav kan stängas av.

Ansök om att bli en Supporttekniker

Klicka på länken nedan och gör vårt test på 80 frågor som tar max 20 min att genomföra. Se till att du är ostörd när du påbörjar testet. Testet sker i ett svep och kan inte startas om.

Ansök och gör testet nu>>
Ansök och gör testet senare>>

Stort lycka till och varmt välkommen till oss!

Hemfixare Nordic AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm

Anställningsavtal Fixare

Fixar-policy och företagskultur