Vad kan hemfixare göra?

Fast pris möbelmontering

Fast pris på möbelmontering

Allt fler kunder efterfrågar fasta priser. Inom allt fler branscher och i fler sammanhang ser vi idag fasta priser även på tjänster. I samarbete med ett antal leverantörer har vi tagit fram fasta priser knutet till specifika möbler. Inte bara möbeltypen utan även storleken, antalet sektioner och i viss mån materialet tas i beaktan när vi sätter det fasta priset på aktuellt möbelmontage.  Självklart skall du som kund i förväg, i samband med köpet veta vad vår smidiga montagetjänst kostar för just din möbel.

Kolla här vad Hemfixare
kan göra för dig
Boka en Fixare »

Olika priser på olika möbelmontage

Det fasta priset beror som sagt på vilken typ av möbel det är, materialet och så klart vem som tillverkat möbeln. Därför finner du inga priser här utan i våra samarbetspartners butiker och hemsidor. Vi hänvisar så klart dit i första hand. Vill du beställa ett möbelmontage av oss på en redan köpt byrå, soffa eller annan möbel kan du göra det, men en förutsättning är dock att den är köpt hos någon av dessa leverantörer.

På ovan leverantörer kan vi tillämpa samma fasta installationspriser som i deras varuhus, kataloger och hemsidor. Är du det minsta tveksam är det bara att kontakta vår kundtjänst på 0770 220 720 så hjälper vi dig till rätta.

Vi tar med skräpet

Vi har fasta priser på många av de vanligaste platta paketen som säljs i Sverige. I alla montagepaket ingår även bortforsling av emballage till närmaste återvinningsstation. Har man beställt möbeln monterad skall man självklart inte behöva köra bort överblivet emballage själv.

Möbelmontering utan fast pris?

Vi erbjuder så klart även möbelmontering på löpande räkning. Vanliga prislistan gäller här. Kanske är det så att du utöver montage även vill ha specialanpassningar av möbeln i form av håltagningar eller utsågningar. För oss är inget omöjligt och vi löser det mesta på plats. I dessa fall är det mer lämpligt att ta hem en möbel-Fixare på löpande räkning. Oavsett så kommer totalpriset på montaget bli lägre än om en ”vanlig” traditionell hantverkare skulle anlitats. Vi debiterar inte för resan utan börjar ta betalt när vi påbörjar möbelmontaget hemma hos dig. Tveka därför inte att ta hem en av våra händiga möbelmontörer, även om det är på löpande räkning.