Datorer och programvara

fixarejobbMed hjälp av våra Fixare (tekniker) som vanligtvis är unga och studenter erbjuder vi kvalificerad hjälp med Datorer, mjukvara och datortillbehör på plats i ditt hem. Med ett liv bakom skärmen är datorproblemen oftast enkla för våra Fixare. Förutom att lära sig om Datorer i skolan är det en livsstil som genererar oändliga mängder kunskap och ett brinnande intresse. Läs mer här eller beställ en Fixare som hjälper dig med dina datorproblem och dessutom förklarar hur du skall undvika mer problem efter besöket.

Läs mer

Molntjänst cloud services OneDrive Google Drive Dropbox

Vi blir mer och mer beroende av att mailen skall fungera. För våra Fixare (unga tekniker) är mail det självklara sättet att kommunicera. Lösningen på dina mail, mailserver och webb Mali problem är aldrig långt borta med oss på Hemfixare. Om ni vill ser vi dessutom till att mailen blir tillgänglig även i er mobil.

Läs mer här eller beställ hem en Fixare direkt så löser vi mailproblemen en gång för alla.

Läs mer

Virusskydd antivirusprogram skadlig kod Norton F-secure Avast AVG

Hemfixare rensar Virus på kunders datorer dagligen och inget tyder på att riskerna tenderar att minska. Är man på Internet är man ständigt utsatt. För våra Fixare (unga tekniker) som växt upp med Datorer och Bredband är virushot en naturlig del av tillvaron men för våra kunder föremål för ständig skräck och olust. Läs mer här eller beställ hem en Fixare nu så hjälper vi dig att känna dig trygg med din Dator och övrig teknik hemma.

Läs mer

clean_printer_head_org_sv-seTänk att skrivaren alltid strular när man har brådis! Många av våra mest akuta ärenden handlar om just skrivare. Hemfixare hjälper dagligen kunder i hela landet med skrivarproblem hemma. Oavsett det är en trådlös skrivare (WiFi-skrivare) eller en kabelansluten skrivare har vi lösningen. Våra Fixare (unga tekniker) älskar att koppla upp och få skrivare att fungera. Läs mer här eller ta hem en Fixare du med, med RUT-avdraget är det halva priset.

Läs mer

Utbildning och handhavande

I många fall hjälper vi kunder med att skriva manualer och små bruksanvisningar efter att vi löst problemet som var skälet till hembesöket. Även detta är helt inom ramen för RUT-avdraget. Vi erbjuder därför våra kunder att i lugn och ro få förklarat för sig hur man använder tekniken hemma. För oss är inga frågor för dumma, ta hem en Fixare så förklarar vi tills att du förstått. Hemfixare har både tid och tålamod!

Läs mer