Beställ hembesök här
eller ring 0770-220720

Alltid med 100 % nöjd kund garanti!

Fyll i för tidsbokning –samma pris även kvällar och helger!

Fält markerade med * är obligatoriska

När du bokar en Fixare godkänner du att Hemfixare sparar vissa av dina personuppgifter som du lämnat i formuläret i 24 månader efter din bokning. Personuppgifterna sparas för garantiåtaganden samt för korrespondens med Skatteverket för RUT-avdrag. Du har rätt att när som helst rätta dina uppgifter eller att helt bli borttagen från vårt register. Kontakta oss på fixare@hemfixare.se eller på telefon 08 1220 88 00.
Om du anser att vi behandlat dina personuppgifter felaktigt kontakta Datainspektionen. Läs mer om hela vår policy för hantering av personuppgifter här.

Läs mer om vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter

Fast pris 399 kr på Kom-igång-hjälp för dina nya tjänster.


Tekniksupport för 399 kr/tim.


Fast pris på digital kanalsökning 399 kr.


-Alltid med 50% RUT-avdrag!

Efterfrågan på kanalomställning i hemmet är stor men vi har som ambition att hjälpa dig som kund inom ett par dagar oavsett var i Sverige du bor.

Du som kund ansvarar för att all utrustning finns på plats vid installationstillfället.1. Registrera dig och välj Kom-igång-hjälp eller supportärende

2. Vår Fixare kontaktar dig för att boka tid för hembesöket, även kvällar och helger

3. Fixaren anländer och löser uppgiften. Uppdraget faktureras i efterhand med 15 dagars förfallodatum. Resan ingår i priset.

I Kom-igång-hjälp för 399 kr ingår:
- Inkoppling av Bredband
- Inkoppling av TV och box
- Anslutning av upp till fem enheter till WiFi
- Test och demonstration

Tekniksupport för 399 kr/timme på:
- Datorer och skrivare
- Wifi och nätverk
- Streamingtjänster
- TV och digitalboxar

Priserna är efter 50% RUT-avdrag och inkluderar resan inom 20 km från tätort. Utanför tätort? Ring Hemfixare för prisuppgift på resan. Priserna är samma även på kvällar och helger. Vid beställning tar vi alltid en mikroupplysning, som ej syns vid framtida kreditupplysningar, för att verifiera personnummer för genomförandet av RUT-avdraget.