Bli en Fixare

Är du en av våra Fixare?

Vi anställer kontinuerligt Fixare i hela landet och söker dig som har tid över och vill tjäna pengar på strötiden. Genom vår app väljer du om du är tillgänglig och tackar ja till uppdrag som passar tidsmässigt och avståndsmässigt. Vi ställer inga krav på när man skall vara tillgänglig men förväntar oss att Fixaren tar ett par uppdrag i veckan. Vi kommer se till att våra Fixare utbildas, får tillgång till varandras erfarenheter och växer tillsammans med oss.

Våra blivande Fixare

Lönen är 220 kr för första debiterade timmen och 120 kronor för tillkommande timmar. Ersättning utgår per påbörjad halvtimme. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar. En riktigt bra Fixare hjälper kunden med tillkommande problem och lämnar en nöjd kund flera timmar senare. Behovet av hjälp därute är enormt, frågan är hur mycket tid du har.

Så här blir du en Fixare

Skapa konto och registrera dig här

Förutom att ange personuppgifter ingår även att på tid (25 min) svara på 100 frågor.
När vi granskat din ansökan och tittat på dina svar bjuder vi in dig som klarat testet till en kort intervju via Skype.

Efter intervjun sätter vi din profil baserat på dina kunskaper inom våra olika uppdragskategorier. Vi behöver även ett foto av dig för din Fixarbadge samt ett påskrivet anställningsavtal. Fotot mailar du till oss på fixare@hemfixare.se. Då arbetet kommer utföras i våra kunders hem behöver vi även ett utdrag ur belastningsregistret. Anställningsavtal och utdrag ur belastningsregistret (i oöppnat kuvert) skickar du till:

Hemfixare Teknikakuten AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm