Vill du bli vår nästa Handyman-Fixare?

Inför lanseringen av vår nya tjänst ”Handyman” som sker hösten 2018 rekryterar vi nu 500 st händiga män och kvinnor med tillgång till egen bil och verktyg. För dig som brinner för att jobba praktiskt och dessutom hjälpa andra är detta ett perfekt tillfälle att dessutom tjäna extrapengar på din hobby.

Vi söker främst dig som inte arbetar som snickare eller elektriker men har tid över och vill tjäna pengar på din strötid. Med hjälp av vår app ser och tar du uppdrag i de kommuner du vill vara verksam i. Vi ställer inga krav på tillgänglighet utan arbetet utförs när det passar dig och kunden. Vi ställer inga krav på när du skall vara tillgänglig men förväntar oss att du som Fixare tar ett par uppdrag i veckan. Vi kommer se till att du som Fixare utbildas och får tillgång till andra Fixares erfarenheter och växer tillsammans med oss. Som Handyman Fixare har du de verktyg som krävs för att utföra arbetena hos våra kunder. Vi anser att du minst behöver ha tillgång till dessa verktyg.

Våra Handyman Fixare

Lönen är 180 kr för första debiterade timmen och 70 kronor för tillkommande halvtimmar, därtill kommer reseersättning för varje uppdrag i enlighet med gällande praxis. Längden på uppdragen varierar men vanligtvis varar de drygt två timmar. En riktigt bra Fixare hjälper kunden med tillkommande problem och lämnar en nöjd kund flera timmar senare. Behovet av hjälp därute är enormt, frågan är hur mycket tid du vill spendera som Fixare.

Skapa konto och registrera dig här

Förutom att ange personuppgifter ingår även att på tid (25 min) svara på 100 frågor. De som klarar testet bjuds in att se en kort film som beskriver Hemfixare och vår policy och företagskultur. Därefter bjuder vi in dig till en kort intervju via Skype där vi ställer kontrollfrågor och lär känna varandra.

Efter intervjun sätter vi din profil baserat på dina kunskaper inom våra olika uppdragskategorier. Vi behöver även ett foto av dig för din Fixarbadge samt ett påskrivet anställningsavtal. Fotot mailar du till oss på fixare@hemfixare.se. Då arbetet kommer utföras i våra kunders hem behöver vi även ett utdrag ur belastningsregistret. Anställningsavtal och utdrag ur belastningsregistret (i oöppnat kuvert) skickar du till:

Hemfixare Teknikakuten AB
Industrigatan 4B
112 46 Stockholm