Ahlberg data startades 2003 och har stor erfarenhet av rekonstruktion av förlorad data från alla typer av digitala medier och operativa system. Vi använder den senaste tekniken inom dataräddning. Vi utför alla typer av dataåterställning, till exempel från trasig hårddisk, kraschad server, SSD hårddisk, mobil, surfplatta och usb-minne. Dataräddning från mobiltelefon är den snabbast växande nischen just nu när det gäller dataåterställning. Vi har den modernaste tänkbara utrustningen tillgänglig för att kunna återställa dina bilder och andra filer från din mobiltelefon. Ahlberg data har också en IT-forensisk avdelning där man utreder rättstvister och misstänkta brott på arbetsplatser bland annat. Idag finns Ahlberg data i tre länder.

Hemfixare och Ahlberg data samarbetar när kunden drabbats av hårddiskkrasch eller förlorad data. Beställer du dataräddning ifrån Ahlberg data har du möjlighet att samtidigt boka en tekniker. Vi kommer hem till dig och hjälper dig att plocka ut den skadade hårddisken på ett säkert sätt för att inte hårddisken ska skadas ytterligare. Sedan postar du hårddisken till Ahlberg data som gör en kostnadsfri undersökning och återkommer med ett fast pris för data räddning.

När Ahlberg data räddat dina filer får du hem filerna på valfritt lagringsmedia, vanligtvis USB-minne, nu kan du välja att boka återbesök av teknikern. Vid återbesöket kan vi hjälpa till med både nyinstallation av operativsystem eller om du köpt en ny dator där du vill ha hjälp att komma igång med den.

Hemfixare är mycket stolta över samarbetet med Ahlberg data som är ett av de mest erfarna företagen inom sitt område. Oftast kan all data räddas vilket gör våra kunder oerhört glada och lättade. Besök deras hemsida här för att få veta mer om deras tjänster.