/ Fixarbloggen / Datorsupport från 349kr per timme

Datorsupport från 349kr per timme

Känns datorn mer som en fiende än som en vän? En krånglande dator kan onekligen få en att vilja återgå till papper och penna. Men lugn – här i vår blogg finns tips på hur du råder bot på den mest bångstyriga dator. Skulle du behöva ytterligare hjälp har vi just reducerat på datorsupport. Passa på att ta hem en Fixare och lös dina teknikproblem för 349 kr* per timme. Erbjudandet gäller till 31 maj 2020. Ange kod FIXAMAJ när du bokar din Fixare.

Kolla här vad Hemfixare
kan göra för dig
Boka en Fixare »

Pigga upp ditt WiFi
Få saker är mer irriterande än ett långsamt WiFi – det finns dock en mängd saker du kan göra för att du ska få den snabbhet du betalar för. 

Pigga upp din dator
Ibland hjälper det inte med ett WiFi piggt som en matatonlöpare, med jämna mellanrum behöver du ”städa” datorn för att hålla den pigg och glad. Exempel kan vara att avinstallera program som inte används och rensa bland filer.

Få täckning överallt
Upplever du att du har toppen-täckning på vissa platser i huset men när du flyttar dig till ett annat rum blir WiFi:t segt som sirap? Ett Mesh-nätverk kan vara lösningen.

Snyltar grannarna på ditt nätverk?
Det finns flera anledningar till varför du ska hålla nätverkstjuvar borta från ditt trådlösa nätverk. Här förklarar vi hur du kontrollerar om någon använder ditt nätverk och hur du råder bot på det.

Anslut en extern skärm
Visst är det toppen med bärbar dator på många sätt men ibland är det bättre med en stor skärm, här förklarar vi hur du ansluter en extern skärm till din dator.

Ta hjälp av oss på Hemfixare 

Våra Fixare finns i hela Sverige och vanligtvis är vi på plats hos dig inom 24 timmar – vardag som helg!

Boka här

*  Listade priser är med 50% RUT-avdrag. Hemfixare sköter hanteringen av RUT-avdraget.
Erbjudandet gäller för uppdrag beställda t.o.m.2020-05-31.