/ Fixarbloggen / Hemfixare lanserar Borrservice för 699 kr

Hemfixare lanserar Borrservice för 699 kr

Efterfrågan på borrhjälp hemma är jättestort och ett av våra vanligaste uppdrag inom Hantverkshjälpen. För att göra det enklare för kunden har vi nu satt fast pris på ett standardiserat Borrservice-uppdrag. Borrservicen finns tillgänglig för omgående leverans i hela Sverige.

Oavsett vad som skall fästas har vi satt priset 699 kr på upptill 5 hål vid samma tillfälle. Självklart borrar vi alla typer av väggar till samma pris. Kostnaden för resa ingår dessutom i det fasta priset. Fästmaterialet tillkommer med mellan 99 och 199 kr per uppdrag.

Kolla här vad Hemfixare
kan göra för dig
Boka en Fixare »

Intresset för vår hantverkshjälp ökar. I dagens moderna samhälle saknas ofta både tid, kunskap och verktyg i allt fler hem. Andelen ensamboende ökar dessutom vilket innebär att investeringen av en borrmaskin i hushållet är ganska dyr, i synnerhet som den kanske inte används så ofta. Våra duktiga hantverkare har med sig all nödvändig utrustning på uppdraget förutom dammsugare som vi normalt lånar av kunden.

Vår erfarenhet av att borra och fästa upp hyllor, krokar, tavlor och speglar är stor. Med våra drygt 1300 händiga Fixare är dessa små snabba och ganska enkla uppdrag perfekta. Ofta bor Fixaren i samma område som kunden och genomför borrningarna på väg till eller från sitt ordinarie arbete eller annat uppdrag från oss.

Borrservice för 699 kr – det här får du

  • Borrning av upptill fem hål vid samma tillfälle
  • Resan ingår i priset
  • Borrservice finns i hela Sverige
  • Borrning i alla typer av väggar och tak – för oss finns inga svåra eller omöjliga väggar
  • Vi fäster upp allt –  lampor, hyllor, krokar, speglar, tavlor, skohyllor, TV-väggfästen, hatthyllor, skåp, möbler etc.
  • Vi har med oss allt som behövs: Borrmaskin, verktyg och rätt fästmaterial (skruvar och pluggar)
  • Kostnad för fästmaterial tillkommer (99-199 kr per uppdrag)
  • Naturligtvis med 100% nöjd-kund-garanti – som alltid hos Hemfixare
Kolla här vad Hemfixare
kan göra för dig
Boka en Fixare »