/ Fixarbloggen / Fixarträff med VR-tema

Fixarträff med VR-tema

Hemfixare växer sig allt starkare för varje år och vi har nu rekordmånga Fixare som åker hem till privatpersoner runt om i landet och hjälper till med hantverk, möbelmontering och teknik. Vi är oerhört mån om att våra Fixare trivs med sitt jobb och känner ett stort engagemang i bolaget då vi vet att det är ett måste för att vi ska kunna fortsätta att leverera så pass bra kvalitet som vi gör idag till våra kunder.

Årets sista Fixarträff blev här på kontoret på Kungsholmen. Förutom fredagstacos bjöd VR event oss alla på fantastiska äventyr innanför glasögonen. Grymt roliga äventyr i VR vilket var väldigt uppskattat. Fixarna fick även möjlighet att lära känna varandra mer. Många har varit med sedan starten och känner redan varandra väl men det var även en hel del nya Fixare på plats. För oss är det otroligt viktigt att Fixarna får träffas då vi vill att Hemfixare ska vara mer än bara ett jobb. Det ska även vara en plattform där Fixarna känner samhörighet och har möjlighet att utbyta kunskap och erfarenhet med varandra.

Nya Fixarträffar väntar nu till våren och vi hoppas att ännu fler vill delta och bli en del av vårt framgångsgäng!