/ Fixarbloggen / Fixarträff i Göteborg och Malmö

Fixarträff i Göteborg och Malmö

I veckan var det äntligen dags för oss på kontoret att packa våra väskor och bege oss ut på den efterlängtade Fixarturnén i södra Sverige för att träffa våra kära Fixare. Första stoppet var Göteborg där vi möttes av ett gäng glada och goa göteborgare. Vi kickade igång allt med en trevlig middag och därefter presenterade Erik, Jennifer och Oskar nuläget och berättade om alla spännande planer inför det kommande året. Kvällen avslutades med en Shuffleboardturnéring där Fixaren Claes Lestén tog hem vinsten och därmed blev korad som Hemfixares Shuffleboardmästare 2019.

Dagen därpå var vi uppe med tuppen och hämtade upp Hemfixares VD och grundare Olof i Ängelholm för att köra vidare mot Helsingborg där vi passade på att träffa samarbetspartners. Därefter rullade vi vidare till Malmöfixarna för en träff med middag och bowlingturnéring där Henrik Malmqvist tog hem vinstpokalen som nu står på en fin plats i bokhyllan där hemma.

Stort tack till alla som deltog! Det blev två fantastiska och minnesvärda kvällar med en bra blandning av Fixare som varit med från start och nya Fixare som är redo att ta sig an rollen som Hemfixare. Att för oss på kontoret träffa våra Fixare ger en djupare inblick i kundupplevelser än de vi normalt får via rejtingar och omdömen på Trustpilot. Magiskt att höra alla historier om hur nöjda våra kunder är och hur väl de tar emot oss i sina hem.

Med oss hem har vi även mängder av förbättringsförslag vi tar in i listan av nya funktioner och ytterligare förbättrat orderflöde som kommer göra oss ännu bättre i framtiden. Tillsammans skall vi bli Hemfixare med svenska folket!