/ Fixarbloggen / Nya ansikten i kundtjänsten

Nya ansikten i kundtjänsten

Vi hälsar Sara, Anton 2 och Adam välkomna till oss på kontoret. Kul att ni vill jobba med oss och hjälpa våra kunder. Trots att ni är unga, eller kanske just därför, har ni på bara någon vecka blivit riktigt händiga i vårt affärssystem Felix samt lärt er mycket om de vanligaste frågorna. Tillsammans skall vi ge en kundupplevelse utöver det vanliga.

Kolla här vad Hemfixare
kan göra för dig
Boka en Fixare »

Som vi alla vet ökar vi med tvåsiffriga procenttal varje månad så det är bra att ni varit så snabblärda. Allt talar för en ännu starkare tillväxt under hösten så räkna med drag under galoscherna!

Även om mycket av våra uppdrag kommer till oss via partners och olika portaler ser vi alltid till att kvalitetssäkra uppdraget innan det läggs ut till Fixarna. Många gånger ställer vi kompletterande frågor om detaljer som vid utförandet gör att succén blir ännu större. Kvalité är vårt ledord och kan vi lägga lite tid innan för en ännu bättre kundupplevelse är det absolut värt varje minut. Tillsammans skall vi ha Sveriges nöjdaste kunder och vara den ledande spelaren i det snabbväxande tjänstesverige.