/ Fixarbloggen / 1100 uppdrag från IKEA

1100 uppdrag från IKEA

Affärsområdet möbelmontering växer kraftigt, mycket tack vara samarbetet med teamet på IKEA Service Business. Vår digitaliserade process för hantering av små snabba uppdrag har under tiden samarbetet pågått förfinats ytterligare. Dels får kunderna fördjupad information om vad som krävs innan monteringen kan påbörjas vad gäller varor samt plats för monteringen. Dels har vi byggt upp ett informationsavsnitt med viktig fakta i appen som Fixarna måste läsa innan varje uppdrag. Härigenom kan även Fixaren på plats få underskrift av kunden om denne väljer att frångå den av IKEA kravställda väggfästningen av vissa möbler.

Nytt för hösten är även att antal nya segment som skall lanseras. Tillsammans med IKEA Service Business förbereds nu lansering av bland annat barnmöbler men även delar i sortimentet Trådfri.

Vi är rustade för att gasa upp ytterligare och har under sommaren kört rekrytering av handymans med möbelinriktning. Vi står därmed väl rustade med vårt rikstäckande nätverk av kvalitetssäkrade Fixare i hela landet, från Ystad till Haparanda. Tillsammans skall  vi göra möbelmontering folkligt med korta leveranstider och till priser som alla har råd med.

Att köpa sig tid blir allt vanligare. Inte bara de som inte kan utan alla som vill skall i framtiden erbjudas montering som ett tillägg. Trots de fantastiskt pedagogiska monteringsanvisningarna skall professionell möbelmontering finnas som ett tillägg, precis och lika självklart som hemtransport. Alla kan men kanske inte vill montera -därför finns vi på Hemfixare!