/ Fixarbloggen / Mycket mer än komplett teknikservice

Mycket mer än komplett teknikservice

Vi fixar det mesta! Förutom att erbjuda komplett teknikservice så hjälper vi gärna till med olika uppdrag i hemmet. På så sätt får du mer tid över till annat. I den här artikeln kan du läsa mer om våra olika tjänster!

Vår teknikservice

Kanske vet du redan om all den teknikservice som vi kan erbjuda dig. Om inte så vill vi gärna passa på att berätta det! Nedan kan du därför läsa om vår kompletta teknikservice och all tekniksupport som vi erbjuder!

Installation – Behöver du hjälp att installera en robotgräsklippare? Eller kanske att montera en grill? Ingen fara, vi hjälper gärna till. Våra händiga fixare monterar och installerar din nyinköpta produkt till ett fast pris.

Antenn och parabolservice Har du problem med din antenn eller behöver hjälp att installera parabolen? Det löser våra CANT-certifierade fixare! Självklart har vi med oss både mätinstrument, erfarenhet, vanliga reservdelar och rätt verktyg för att montera, justera och optimera din antenn eller parabol.

Smartphones och tablets – Oavsett om du använder Android eller iPhone så tar vi hand om det du behöver hjälp med. Kanske är det att genomföra ett smidigt telefonbyte, utan att kontakter, mail och appar försvinner. Eller så vill du återställa förlorade bilder och filer. Vi kan telefoner och hjälper gärna till!

Ljud, bild och streaming – Vill du få hjälp med hemmabio-systemet, installera en Smart-TV, eller optimera och ställa in den analoga eller digitala TVn? Våra fixare löser alla problem kring ljud, bild och annan teknik som rör TVn.

Datorer och skrivare – Vi kan både PC och Mac, men också olika former av skrivare och scanners. Det innebär att vi gärna felsöker eller konfigurerar din mail, rensar virus, optimerar programvara och operativsystem eller räddar data från trasiga hårddiskar. Du kan även be om att någon av våra fixare handleder, utbildar eller skapar en manual för hur du hanterar tekniken.

Nätverk och routers – Alla ska ha tillgång till ett stabilt internet. Det är därför en självklarhet att vi gärna hjälper dig med allt från installation till optimering när det kommer till nätverk och routers. 

Vad mer kan vi hjälpa till med?

Vi fixar det mesta! Så att du får tid över till annat. Du vet redan att vi gärna kommer hem till dig för att hjälpa till med all möjlig teknikservice. Från datorer och nätverk till paraboler och installationer. Men vet du också att våra händiga fixare gärna hjälper till med fler viktiga saker i hemmet? Annars vill vi gärna berätta om det!

Möbelmontering – Det spelar ingen roll om dina möbler kommer från en lokal handlare, är beställda på internet eller köpt i de stora etablerade varuhusen. Våra fixare är experter på möbelmontering och därför går det både fort och blir korrekt utfört att montera din möbel. Din säkerhet är viktigast för oss, och därför ser vi alltid till att montera medföljande tippskydd!

Gardinmontage – För gardinstänger, fönsterbrädor och rullgardiner i alla möjliga väggar. Tillsammans med dig ser vi till att skapa det perfekta resultatet.

Lampbyten – Oavsett spänning, sockel eller lamptyp så vet våra fixare hur man löser de flesta möjliga lysproblemen. Kanske har en sladd gått sönder eller så är stickkontakten glapp, vi ser till att ta reda på orsaken och löser sedan problemet!

Enklare hantverkshjälp – Vi hjälper gärna att montera saker som sitter löst. Med oss har vi de rätta verktygen så att monteringen blir korrekt genomförd. Efteråt lämnar vi självklart bostaden i samma skick som när vi först kom hem till dig!

Oavsett var du bor i landet ser vi till att ha en fixare hos dig inom 24 timmar – även på kvällar och helger!

Ta hjälp av Hemfixare

Är du i behov av komplett teknikservice? Då kan du med fördel ta hjälp av oss på Hemfixare. Vi erbjuder snabb, personlig och proffsig heltäckande teknikservice, oavsett var du bor.

När du väljer att ta hjälp av oss kommer en av våra kunniga fixare hem till dig, undersöker problemet och tar därefter de åtgärder som krävs för att frigöra utrymme på din hårddisk. Våra fixare har omfattande kunskaper om allt som rör Mac- och PC-datorer, och kan allt från virusrensning till dataräddning. Hos oss är du i trygga händer!

Se hur det går till

Albin Sandberg

 

Hembesök i hela Sverige!

Alltid med 100 % nöjd kund garanti!

Fyll i formuläret så kontaktar Fixaren
dig för tidsbokning

Fält markerade med * är obligatoriska

När du bokar en Fixare godkänner du att Hemfixare sparar vissa av dina personuppgifter som du lämnat i formuläret i 24 månader efter din bokning. Personuppgifterna sparas för garantiåtaganden samt för korrespondens med Skatteverket för RUT-avdrag. Du har rätt att när som helst rätta dina uppgifter eller att helt bli borttagen från vårt register. Kontakta oss på fixare@hemfixare.se eller på telefon 08 1220 88 00. Om du anser att vi behandlat dina personuppgifter felaktigt kontakta Datainspektionen. Läs mer om hela vår policy för hantering av personuppgifter här.

Läs mer om vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter