/ Fixarbloggen / 10.000 genomförda uppdrag!

10.000 genomförda uppdrag!

På självaste långfredagen i det fina vårvädret skrev vi historia när vårt 10.000 uppdrag lades ut. Blixtsnabbt tog Fixaren Matin uppdraget att hjälpa kunden med en strulande dator. Lena som bor i Johanneshov har anlitat oss tre gånger tidigare, första gången i maj 2018 vilket i sig är extra roligt. Tack för förtroendet, hoppas vi löser dina problem även denna gång.

Hemfixare växer så det knakar och vi ökar antalet uppdrag och Fixare varje månad. Med vår unika rekryteringsmodell hittar och kategoriserar vi Fixarna så att vi alltid skickar rätt Fixare med rätt kompetens för det aktuella uppdraget. Till vår hjälp har vi vår automatiserade plattform Felix som hanterar tilldelningen av uppdragen. Att alltid skicka rätt Fixare för uppdraget minimerar reklamationer och gör att vi kan växa med bibehållen kvalité.

Tjänstesverige växer och vi med det, men till stor del har vi våra partners att tacka för tillväxten. Vi gör så klart allt som står i vår makt för att förvalta förtroendet. Tillsammans ger vi kunderna en premiumupplevelse genom att vara den förlängda armen i hemmet.

Tekniksupporten där vi hjälper kunder med strulande datorer, långsamma wifi-nätverk och skrivare som tappat nätet eller drivrutinerna utgör fortfarande basen i uppdragsflödet. Men månad för månad ökar andelen hantverksuppdrag och möbelmonteringar. Sannolikt kommer vi montera fler Billy bokhyllor än vi rensar virus i kundernas datorer om ett par år. Oavsett står vi redo med de resurser som krävs när allt fler väljer att köpa tjänster. Hemfixare ger kunderna tid att göra annat i stället för att lägga tid på datorstrul eller kröka rygg vid möbelmontering.

Vår kundtjänst bidrar även den till grundupplevelsen och omnämns ofta på TrustPiloten. Hela kundresan räknas, från första kontakten med kundtjänsten till tydligheten i fakturan. Med fantastiska 9,0 av 10 i snittbetyg vet vi att vi har Sveriges absolut bästa tjänster i hemmet för privatpersoner inom tekniksupport, enklare hantverkstjänster och prisvärd möbelmontering. Om prognoserna faller in kan vi redan i november celebrera nästa milstolpe, 20.000 utförda uppdrag. Häng med oss på resan, inget kan stoppa oss nu!