/ Fixarbloggen / Vi har nu över 800 duktiga Fixare

Vi har nu över 800 duktiga Fixare

Vi är inte bara bra på att leverera vår kvalitetssäkrade tjänst i hela landet utan även på att rekrytera nya Fixare. Med hjälp av vår automatiserade rekryteringsprocess testar och intervjusvar vi hundratalet blivande Fixare varje vecka. Av dem anställer vi så klart bara de bästa och mellan 25-30 av dem erbjuds anställning. För att hålla detta tempo med bibehållen kvalité går det åt mycket tid och tålamod.  Våra specialiserade rekryterare Christian och Elina jobbar stenhårt och uteslutande med rekrytering och ”onboarding” av nya Fixare.

Enkelt och roligt att vara Fixare

Det skall vara lätt att komma igång som Fixare. I vår rekryteringsprocess ingår därför att hjälpa nya Fixare komma igång. Att samma dag som badgen dimper ner i brevlådan vara på sitt första hembesök är därför oerhört viktigt. Beroende på den nya Fixarens erfarenhet och driv samt förmåga sker första hembesöket ofta tillsammans med en erfaren Fixare. Denna typ av kunskapsöverföring är inte bara viktig för kvalitén på tjänsten utan ökar även tempot i rekryteringsprocessen.

Välkommen till oss Mikael!

Fixare nummer 800 heter Mikael och utgår från Växjö. Varmt välkommen till ett vinnande team önskar vi alla på kontoret. Tillsammans med övriga Fixare utgör du grunden i vår så uppskattade tjänst. Hoppas du kommer trivas med din nya roll som Fixare och att du som övriga Fixare brinner för att hjälpa alla våra trevliga kunder.