/ Fixarbloggen / Testa vår datorsupport via telefon

Testa vår datorsupport via telefon

Såhär i juletider är vardagen för de flesta väldigt stressig. Det är julklappar som ska inhandlas och middagar som ska planeras bland mycket mer. En tid då man verkligen inte vill att tekniken ska strula. Om olyckan är framme kan du som tur är nyttja vår datorsupport via telefon – snabbt, smidigt och bekvämt!

 

Datorsupport för alla

Helst av allt vill vi att vår hemelektronik alltid ska fungera felfritt. Den är trots allt till för att underlätta vår vardag. Tyvärr är så inte alltid fallet. Av någon anledning tycks den nämligen jämt börja strula när vi behöver det som minst. Kanske är det också just därför som man blir så frustrerad när det väl inträffar.

Inför jul kanske du ser fram emot att streama lite julmusik, visa upp bilderna från din senaste semester eller också ett roligt klipp som du just hittat. Bara för att upptäcka att nätverket inte fungerar eller att alla semesterbilder plötsligt försvunnit. Frustrerande!

Som tur är står våra Hemfixare redo att hjälpa dig på distans. Det enda som behövs är ett telefonsamtal. Därefter kan du luta dig tillbaka och se på medan en av våra kunniga fixare löser dina teknik och IT-problem.

telefonsupport

Vi hjälper dig med alla typer av teknikproblem såsom:

I de allra flesta fall tar det endast ett fåtal minuter för våra fixare att identifiera felet och komma med lämpliga åtgärder. Efter att felet har identifierats tar fixaren i samråd med dig beslut om den åtgärd som ska göras. Vi vidtar sedan de åtgärder som krävs för att lösa problemet.

Innan uppdraget slutförs gör även vår fixare allt för att säkerställa att problemet inte uppstår igen. Med hjälp av fjärrstyrning följer du dessutom hela händelseförloppet i realtid. Tryggt och säkert.

Vad händer om problemet inte kan åtgärdas?

Skulle det visa sig att problemet inte går att åtgärda på distans, erbjuder vi dig att slutföra uppdraget via ett hembesök. En lokal fixare på din ort tar då kontakt med dig för att boka en tid för besöket.

Slipp teknikstrul i jul – testa vår datorsupport via telefon!