/ Fixarbloggen / Installationspartner i smart anhörigtjänst

Installationspartner i smart anhörigtjänst

Hemfixare ingår samarbete med Alleato för att hjälpa till med lanseringen av ”Trygg i Hemmet” som är en tjänst för anhöriga. Tjänsten lanseras i dagarna och kommer erbjudas med ett fast pris på installationen som kunden, den anhörige, kan välja till vid beställningen.

Trygg i Hemmet är en tjänst som baseras på smarta hemmet utrustning monterad i bostaden bestående av en gateway och ett antal givare. Alleatos system håller sedan reda på avvikelser i rörelsemönstret som kan indikera att den boende kan vara i behov av hjälp eller tillsyn. Larm om avvikelse går i första hand till den anhörige som i första hand själv kontaktar den boende för att stämma av hur läget är.

Det är så klart jättekul att få bidra med såväl installation som support av smarta hemmet utrustningen som skall bära tjänsten. Hemfixares rikstäckande Fixarskara står nu redo att bistå under våren då tjänsten lanseras. Genom våra omfattande utbildningsprogram av våra Fixare inom Smarta hem är vi den självklara partnern att använda för att kundens upplevelse skall bli så bra som möjligt. Lycka till Alleato önskar vi på Hemfixare, – behovet av er tjänst är stort!