/ Fixarbloggen / Smartast på Smarta Hem!

Smartast på Smarta Hem!

För att höja vår kunskapsnivå inom Smarta hem tekniken har vi genomfört en omfattande utbildning av våra Fixare. Inte mindre än 60 Fixare har nu certifierats som ”Smarta Hem tekniker” och står redo att ta uppdrag inom denna snabbväxande nya sektor.

Utbildningarna hölls i Stockholm, Göteborg och Malmö men samlade Fixare från hela landet. Kursledaren var så klart vår utbildningsansvarige tillika skribent Karl Emil Nikka. Kurserna kommer köras ett varv till för nypåstigna Fixare samt för de som inte kunde närvara. Målet är såklart att vi skall vara bäst på support och installation av smarta hem.

Hemfixare ser med tillförsikt fram mot att delta i ett stort antal projekt då Smarta Hemmet kommer lanseras som en tjänst och där installationen ingår i erbjudandet. Målet är så klart att vara den ledande rikstäckande leverantören av tekniksupport inom smarta hem.

Första utbildningen hölls i våra nya rymliga kontor i Stockholm. Därefter reste vi till Göteborg där teknikernas kompetens överraskade även Nikka, och vidare till Malmö i samma lokal med samma knarr i golvet som när vi körde sista rekryteringseventet 2016. Fixare hade rest från när och fjärran för att delta från orter såsom Jönköping, Skövde, Falköping och t.o.m. Rättvik. Återigen fick vi och Nikka uppleva den euforiska energin och höga kompetensen hos alla våra kompetenta Fixare.

Under utbildningen har Fixarna fått möjligheten att prova på de olika gränssnitten för konfiguration av smarta hem. Allt från de enklaste 433 Mhz-strömbrytarna, Ikea trådfri och Philips hue till den avancerade Homeyn från Athom och Fibaros Home center har inhandlats för att Fixarna ska få chansen att mecka med alla olika system som finns på marknaden. Idag är inte längre någonting främmande för dem. Varje utbildningstillfälle avslutades även med ett prov för att testa deras kunskaper, och de som klarat provet är idag certifierade av oss för att bistå med installationer av smarta hem.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att automatisera sina hem för en effektivare vardag med hjälp av avancerad men lätthanterlig teknik. Efter ett besök från Hemfixare vet du precis vilka fjärrströmbrytare, magnetkontakter, dörrsensorer och bryggor du ska köpa för att omvandla ditt hem till ett fort av säkerhet och bekvämlighet.

Är du nyfiken på att komma igång med smarta hem? Ring en Fixare och kom igång redan idag.
Gruppbild på GBG-Fixare