/ Fixarbloggen / Heldag med medarbetare på Office Depot

Heldag med medarbetare på Office Depot

Som ett rejält avstamp på det nya samarbetet med Office Depot var vi med på den årliga kickoffen. Tillsammans med 30 talet andra leverantörer och partners fick vi äran att träffa inte mindre än 350 taggade medarbetare som samlats på Kistamässan. Nästan alla var säljare och vi fick bekräftat att behovet av oss och våra supporttjänster som ett komplement och stöd är stort. Vi skall se till att öka försäljningen och kundnöjdheten inom segmentet skrivare och scanners!

Dagen rusade iväg och framåt eftermiddagen surrade det rejält i huvudet på oss efter alla mötena. Vi antecknade synpunkter och intressanta uppslag hela tiden och nu återstår att följa upp. Vi träffade även medarbetare från IT och backoffice-teamet samt VD Margareta.

Office Depot är bland de större leverantörerna hos småföretagare av skrivare och scanners med tunga produkter från HP, Brother, Samsung och Canon både i butiker och på webben.

Sedan nyår finns det visitkort och flyers innehållande fast pris på skrivarinstallation som är tänkt att delas ut till behövande kunder. En spännande resa är härmed inledd och vi ser verkligen fram mot vårt samarbete.