/ Fixarbloggen / Conrad Elektronik adderar hemsupport

Conrad Elektronik adderar hemsupport

Idag sjösätter vi ännu ett rikstäckande samarbete med en stor leverantör av teknik och hemelektronik. Det är så klar jättekul att få hjälpa en av Europas mäktigaste leverantörer av teknik med att få ännu nöjdare kunder. Även om man har otroliga 500.000 artiklar på lager är det på support på datorer, routrar, skrivare och skärmar vi kommer in i bilden.

Vi kommer självklart även hjälpa Conrads kunder med att installera och felsöka på de många smarta hemmet produkter man säljer. Här är Conrad unika med Conrad Connect som är en helt egenutvecklad mjukvara för att styra och optimera smarta hemmet komponenter. Smarta hemmet står som bekant för dörren och att få vara med Conrad i framkant är fantastiskt kul och lärorikt. Här skall vi så klart hjälpa kunder både de som inte har tid eller kunskap men som vill kunna styra sina hem.

Kunderna hittar oss både via Conrads hemsida men även via kundservicen som direkt kopplar över behövande kunder till oss. En Jättekul oerhört spännande resa inleds härmed!