/ Fixarbloggen / Partner till Villaägarna

Partner till Villaägarna

Mycket stolta lanserar vi idag vårt samarbete med Villaägarnas Riksförbund. Inte mindre än 320.000 medlemmar kommer få tillgång till Hemfixares tjänster till ett rabatterat medlemspris. Det är naturligtvis jättekul att få den ärofyllda uppgiften att förse Sveriges villor med tekniksupport i tider då allt mer teknik kommer in i hemmen.

Det smarta hemmet står som bekant för dörren och många saknar idag den tid eller kompetens som krävs fört att installera och underhålla det smarta hemmet. Här kommer Hemfixare fylla en oerhört viktig roll när vitvaror, kameror och markiser skall in i det smarta hemmet. Bara fantasin sätter stopp för vad i hemmet som kan och kommer kunna styras och kontrolleras med appar och datorer i framtiden. Resan har precis börjat!

Självklart kommer vi även lösa alla typer av teknikproblem med datorer, skrivare, nätverk, wifi, homeplugs, TV och Smart-TV, ja allt som tänkas kan och är inom ramen för RUT-avdraget. RUT-avdraget ger ett avdrag på 50% på hela arbetskostnaden som utöver medlemsrabatten ger medlemmarna nästan ofattbart prisvärd tekniksupport i hemmet.

Medlemsrabatten kräver att man är inloggad och kan se rabattkoden eller visar upp sitt medlemskort innan vår Fixare startar uppdraget på plats i hemmet.