/ Fixarbloggen / Fixarträff i Götlaborg

Fixarträff i Götlaborg

Ännu en lyckad Fixarträff gick av stapeln i helgen på Gokart Centralen i Göteborg. Efter sedvanligt rekryteringsrace anlände de ”riktiga” fixarna och ett 4 timmars pass med genomgång om nuläge och framtid inleddes. Dialogen var fantastisk och trotts tidigare Fixarträffar i Malmö och Stockholm lämnade vi med en handfull bra idéer på förbättring och nya tankar kring marknadsföring.

Nivån på de samlade Fixarna var hög, kanske inte så konstigt då en hel del studerade på Chalmers eller jobbar 2:nd line i nationella kundtjänster. Oerhört inspirerande för oss från Hemfixare att hänga en heldag med er alla och inspireras av all er energi.

De som stannade kvar efter konferensdelen körde gokart och käkade fenomenala hamburgare. En Fixare berättade att man på Chalmers byggt en eldriven Gokart som toppar 150 Kmph. Vi beslöt direkt att uppgradera effekten med 20% vilket gav valuta i form av nästan osannolikt rappa el-gokarts.

Snabbast på banan var Robin som kammade hem förstapriset och korades till Göteborgs snabbaste Fixare. Kanske var det den lilla ”mikropausen” under konferensdelen som var tricket ?

Återigen lämna vi en lyckad Fixarträff med samma sköna känsla att vi alla är i ett vinnande team som kommer leverera stort hos alla våra kunder. Nu kör vi vidare, fast med bil, buss och tåg!