/ Fixarbloggen / Fördjupat samarbete med C-SAM

Fördjupat samarbete med C-SAM

Den lokala Bredbands och Kabel-TV leverantören C-SAM tecknade samarbetsavtal med oss i november 2016. Sedan dess har vi framgångsrikt tagit hand om ärenden som ligger utanför C-SAMs ansvar men som passat oss perfekt. På plats i Södertälje har vi ett antal hungriga Fixare som gladeligen tagit uppdragen på sin hemmaplan. Främst har vi förbarmat oss över krånglande datorer men vi har även fixat en och annan TV som tappat kanaler eller inställningarna.

 

C-SAM väljer nu att utöka samarbetet genom att själva anlita Hemfixare. Supporten gäller för fel i hemmet på allt som inte är direkt relaterade till nät eller nätfel. C-SAMs kunder kommer därmed få ökad servicenivå i form av Fixare även på kvällar och helger. Grymt kul att vi får den äran att förvalta C-SAMs starka varumärke som alltid förknippats med förstklassig kundsupport.

 

De Fixare som hittills tagit uppdrag i Södertälje kommer genomgå en enklare utbildning/introduktion på plats hos C-SAM. Förutom att lära sig lite trix av C-SAMs tekniker är syftet att man skall lära känna varandra för att lättare kunna arbeta tillsammans.

 

Vi ser naturligtvis fram mot det fördjupade samarbetet som kommer ge oss många spännande uppdrag och C-SAMs kunder tillgång till våra fantastiska Fixare.