Hemfixare / Fixarbloggen / Samarbete med Kjell & Company

Samarbete med Kjell & Company

Både Hemfixare och Kjell & Company verkar för att hjälpa kunder med teknik och hemelektronik. Många av kunderna i de 93 Kjell & Company butikerna är där för att man har problem med tekniken hemma. Personalen i butikerna är precis som vår testad och utbildad för att kunna hjälpa kunden med lösningar på problemen. Ibland behöver kunderna hjälp på hemmaplan och det är där vi kommer in. Som en service kommer kunder i butikerna som är osäkra få ett kort med våra kontaktuppgifter som de kan använda om man inte får till det.

Hemfixares kunder kommer dessutom få vissa förmåner under uppdragen i form av till exempel rabatter på inköp. Vi kommer även använda Kjell & Company´s kunskapsbank på vår hemsida samt i våra interna utbildningar använda Kjells handböcker ”Så funkar det” som är lite av en bibel i branschen.

Matchningen mellan bolagen är total och samarbetet kommer kunna ge våra respektive kunder mervärde i form av höjd servicenivå och bättre totalupplevelse. Vi på Hemfixare är naturligtvis stolta och jätteglada för samarbetet med landets främsta butikskedja för hemelektronik och teknik tillbehör.