/ Fixarbloggen / Äntligen lansering

Äntligen lansering

Idag öppnar vi portarna och släpper ut våra nu drygt 300 Fixare på fältet. Kundtjänsten på Kronobergsgatan ägnade dagen inte bara till att svara i telefon utan även att kontakta de många kunder som anmält sig på hemsidan innan lanseringen. En hel del var fortfarande aktuella och genererade extra boost på uppdragssidan. Precis som väntat var det mycket uppdrag kring nätverk och då främst trådlösa. Stolta Fixare publicerade snabbt bilder i vår interna chatt Slack, en del glada kunder syns även på bilderna. Första veckan betade vi av 5-10 uppdrag per dag, i vissa städer flera i andra inga alls.

Många av uppdragen kommer från våra annonser på Facebook så det blir till att öka i vissa städer och hålla tillbaka andra. För att verkligen på riktigt säkerställa att plattformen pallar trycket beslutas att minska annonseringen en aning. Kvalité är oerhört viktigt och att hålla vad vi lovar en självklarhet. Inget skall få falla mellan stolarna.