/ Fixarbloggen / Lanseringsdatum satt till 10:e oktober

Lanseringsdatum satt till 10:e oktober

Rekryteringen går som tåget och nivån på alla Fixare är beundransvärd. Utan tvekan kommer vi med dem hjälp sätta Hemfixare på kartan i en helt ny bransch som vi skapar tillsammans. Utvecklingen av vår plattform har varit högsta prioritet och arbetet har pågått i högt tempo utan uppehåll hela sommaren. Plattformen är basen i vår hantering av ärenden, kunder och alla Fixarna. För att vara redo och kunna leverera kvalitet från dag ett har vi valt att lansera tjänsten den 10:e oktober. Vi skall ju lösa kundernas problem, inte felsöka på vår egen plattform och nu har vi två veckor på oss att testköra kundärenden innan vi öppnar portarna. För er som redan nu vill bli kund är registreringen öppen för de som vill stå först i kön när vi öppnar!