/ Fixarbloggen / 100:e Fixaren anställd i Malmö

100:e Fixaren anställd i Malmö

Vilken dag! Strålande sol, havet ett stenkast bort och lokalen fylld till bredden med framtidens teknikstjärnor från hela Skåne. Liksom tidigare Fixarevent många skratt och leenden kombinerat med vassa, smarta frågor och input från deltagarna. Alla är rörande överens om att det finns ett stort behov av teknisk support då samtliga redan idag är ett nav i sina sociala nätverk och bland sina kontakter för att få hjälp med tekniska problem.

Detta var en stor dag av flera skäl. Förutom det ovan nämnda så anställdes Fixare #100, Jacob Stjernfeldt, och ytterligare en milstolpe passerades för oss på Hemfixare.

När vi nu vänder hemåt igen efter en vecka på rekryteringsturné kan vi stolt konstatera att vi gjort och tänkt rätt. Över 100 Fixare är anställda, från Skellefteå i norr till Ystad i söder, och vi har bara börjat. Passionen till tekniken, drivet och ett stort patos att vilja hjälpa till och göra skillnad är stora kännetecken för alla de Fixare vi mött och nu anställt. De är precis som vi hungriga på att köra igång skarpt vilket vi kommer att göra inom kort.

Ett varmt och stort tack till alla som hjälpt oss kring turnén, all personal kring våra eventlokaler och framför allt till alla er Fixare som nu är ombord på skutan för en spännande resa tillsammans! Det finns många förbokade platser kvar och nu påbörjar vi den spännande fasen med att intervjua alla de godkända Fixare som inte kunde närvara vid våra Fixarevent. De är i skrivande stund 419 st och ökar för varje dag!