/ Fixarbloggen / Inget regn i Göteborg

Inget regn i Göteborg

Efter ankomsten till Göteborg tisdag kväll, en välbehövlig middag på en bakgata bland charmiga kvarter och en god natts sömn på Hotel Opera var det dags för ett fullsatt Fixarevent i hotellets moderna konferensrum. Solen sken över oss även denna dag och det märktes på de närvarande Fixarnas humör. Ett högt intresse, stor nyfikenhet och många skratt gjorde att vi efter att ha anställt och tagit i hand med den sista Fixaren kunde summera upp ännu en fantastisk dag.

Det är otroligt inspirerande att ha så många duktiga människor i ett och samma rum och höra deras erfarenheter, tankar och visioner om framtiden. Vi är inte ett dugg oroliga för att Sverige ska tappa mark i den tekniska utvecklingen de kommande åren, tvärt om. I morgon landar vi i Malmö och Folkets Hus Limhamn för vårt sista Fixarevent denna vända och även där blir det fullt hus!