/ Fixarbloggen / Vi tar tåget på event turné

Vi tar tåget på event turné

Stärkta av framgångarna i både Umeå och Stockholm samt som alltid fulla med vår nu kända Hemfixar-energi drar vi vidare mot nästa stop på vår eventturné, Linköping! En fantastisk dag i strålande sol där vi huserade i vackra Östergötlands länsmuseum mitt i centrum. Vår närvaro gick inte obemärkt förbi hos alla besökare och vi fick åter igen, som vart vi än syns, svara på nyfikna frågor från allmänheten. Efter att ännu en gång träffat, intervjuat och anställt fantastiska Fixare denna dag kan vi meddela att den större regionen kring både Linköping och Jönköping kommer vara väl rustade för alla kunduppdrag framöver!
Som grädde på moset hade museet en fantastisk utställning om IT-samhällets utveckling från förra seklet fram till idag till alla Fixares stora glädje. En tidsresa vi rekommenderar varmt för er som har vägarna förbi!

Ett speciellt varmt tack från oss till personalen på Östergötlands länsmuseum för er gästfrihet och service!